Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε σε γκρεμό οκτώ μέτρων-Επιχείρηση διάσωσης

Επιχείρηση διάσωσης νεαρής, η οποία κατέληξε σε γκρεμό οκτώ μέτρων, στήθηκε τα ξημερώματα στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12:00 τα μεσάνυχτα, λήφθηκε κλήση για βοήθεια σε 26χρονη, η οποία, ενώ οδηγούσε το όχημά της στο δρόμο Γουρίου-Καλού Χωριού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε γκρεμό οκτώ μέτρων. 

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας, καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας άρχισαν έρευνες για εντοπισμό της νεαρής. Μετά από αρκετή ώρα, εντοπίστηκε το όχημά της και στήθηκε επιχείρηση διάσωσης. 

Η νεαρή βρισκόταν σε κατάσταση σύγχυσης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις. Διαπιστώθηκε ότι φέρει ελαφρά τραύματα. 

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. 

Δειτε Επισης

ΒΒC: O Πούτιν ίσως ζήτησε απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία για να διασπάσει το μέτωπο ΗΠΑ και Ευρώπης
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
Απουσιάζει από την οικία του στον Στρόβολο ο 84χρονος Ηλίας Χρίστου (pic)
Υπό κράτηση οι δύο για την απόπειρα φόνου στην Πάφο
Με μία μαχαιριά σκότωσε τον γιο του ο 71χρονος-«Πάλευε να τον σώσει από τα ναρκωτικά»
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου
Περιμένει τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη για διαπραγματεύσεις με Ουκρανία ο Ερντογάν-«Παράθυρο ευκαιρίας για ειρήνη»
Ερντογάν σε Μακρόν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας
Ένας από τους τελευταίους εν ζωή κρατούμενους του Αλκατράζ θυμάται όσα έζησε-Δεν θέλει να ξανανοίξει
Προανήγγειλε διεύρυνση του επιδόματος τέκνου ο Πρόεδρος-«Τρίτη δέσμη μέτρων για δημογραφικό αρχές του 2026»