Τίμησε τους αστυνομικούς και πυροσβέστες που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος ο Αρχηγός

Τους αστυνομικούς και πυροσβέστες που χάθηκαν στο καθήκον τίμησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, καταθέτοντας στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών και Πυροσβεστών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στο πλαίσιο της 7ης Μαρτίου, η οποία έχει καθιερωθεί, από τη Γενική Γραμματεία της Interpol, ως Διεθνής Ημέρα Μνήμης και Τιμής για τους Πεσόντες Αστυνομικούς και Πυροσβέστες εν ώρα καθήκοντος.

«Η μνήμη μας σήμερα στρέφεται σε όλους του συναδέλφους μας, που έχασαν τη ζωή τους, τόσο σε καιρούς τραγικούς για τον τόπο και την πατρίδα μας, όσο και σε καιρούς ειρήνης, κατά την καθημερινή επιτέλεση του καθήκοντος» προστίθεται.

«Στεκόμαστε μα απροσμέτρητο θαυμασμό μπροστά σε τούτο το συμβολικό μνημείο και υποκλινόμαστε με ευγνωμοσύνη στους ήρωες συναδέλφους μας» δήλωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας.

  

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Υπό κράτηση οι δύο για την απόπειρα φόνου στην Πάφο
Με μία μαχαιριά σκότωσε τον γιο του ο 71χρονος-«Πάλευε να τον σώσει από τα ναρκωτικά»
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου
Περιμένει τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη για διαπραγματεύσεις με Ουκρανία ο Ερντογάν-«Παράθυρο ευκαιρίας για ειρήνη»
Ερντογάν σε Μακρόν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας
Ένας από τους τελευταίους εν ζωή κρατούμενους του Αλκατράζ θυμάται όσα έζησε-Δεν θέλει να ξανανοίξει
Προανήγγειλε διεύρυνση του επιδόματος τέκνου ο Πρόεδρος-«Τρίτη δέσμη μέτρων για δημογραφικό αρχές του 2026»
Ένα μήνα μετά κλείνει το θλιβερό κεφάλαιο του συγκροτήματος στην Ορόκλινη-Αποχωρούν οι τελευταίοι διαμένοντες
Κωμικοτραγικές καταστάσεις σε Δικαστήριο-Ανακριτής μετέφερε κρατούμενο στην αίθουσα ελλείψει αστυνομικού
Πατέρας μαχαίρωσε και σκότωσε τον 45χρονο γιο του στη Νέα Σμύρνη