Ζευγάρι και φίλος τους οι ύποπτοι πίσω από την απαγωγή του επιχειρηματία Κυπαρρίση

Στη ΓΑΔΑ έχουν προσαχθεί τρεις ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος την Παρασκευή το πρωί αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από 70 μέρες ομηρίας.

Η υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες έχει εξιχνιαστεί. Η Αστυνομία συγκέντρωνε τόσο καιρό στοιχεία που οδήγησαν στην προσαγωγή των τριών βασικών υπόπτων. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, δύο άντρες 41 και 34 ετών και μίας γυναίκας 39 ετών. Οι δύο άντρες μάλιστα είναι σεσημασμένοι. 

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν ο ρόλος του καθένα στην υπόθεση, ωστόσο αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στα δυτικά προάστια για την ανεύρεση και άλλων συμμετεχόντων στην υπόθεση.

Η επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη θεοδωρικακού στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέεται με την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο Γιώργος Κυπαρισσης μίλησε στις κάμερες και ευχαρίστησε τους γονείς του δημόσια για τον τρόπο που χειρίστηκαν τις διαπραγματεύσεις.

Απαγωγή Κυπαρίσση δηλώσεις του επιχειρηματία

Όπως είπε στους δημοσιογράφους, οι δράστες προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς έξω από το σπίτι του και του έβαλαν χειροπέδες και μια κουκούλα μεταφέροντας τον σε άγνωστο σημείο. Τον χτύπησαν και τον ξύρισαν. Δεν μπορεί να καταλάβει πόσοι ήταν δράστες γιατί δεν τους έβλεπε. 

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πρωινές ώρες σήμερα 5/3/22 προσήχθησαν στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής και προσωπικής ελευθερίας 41χρονος, 34χρονος και 39χρονη ημεδαποί, οι οποίοι εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση αρπαγής επιχειρηματία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ
Η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση σε αυτή την περίπτωση... Η προστασία του θεσμού το μεγαλύτερο διακύβευμα
Η Ειρήνη Μουρτζούκου κυκλοφορούσε εδώ και μέρες στην Ομόνοια-Πώς έγινε η σύλληψή της στο ξενοδοχείο
Πέθανε η 62χρονη που νοσηλευόταν στο Τζάνειο μετά από λάθος μετάγγιση αίματος
Μάρτιο 2026 θα δοθεί το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση Βασιλικού-Μέχρι τον Οκτώβριο η πιστοποίηση «Προμηθέα»