«Προβοκάτσια των Ουκρανών εθνικιστών η φωτιά στο εργοστάσιο της Ζαπορίζια»

Για «τεράστια προβοκάτσια» που στήθηκε από τους Ουκρανούς εθνικιστές, κάνει λόγο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σχολιάζοντας τη φωτιά που φούντωσε τη νύχτα σε κτίριο του πυρηνικού εργοστασίου της Ζαπορίζια.

Σύμφωνα με τις αναφορές του ρωσικού υπουργείου στο RIA Novosti, ομάδα Ουκρανών εθνικιστών έβαλε φωτιά σε κτίριο εκπαιδευτικού σκοπού του πυρηνικού σταθμού και στη συνέχεια το εγκατέλειψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

«Η απόπειρα προβοκάτσιας από τους Ουκρανούς είχε σαν στόχο να κατηγορηθεί η Ρωσία για την έκλυση ραδιενεργούς μόλυνσης» ανέφεραν από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, προσθέτοντας πως «η κίνηση αυτή αποδεικνύει πως ο Ζελένσκι έχει χάσει τον έλεγχο των εθνικιστικών ομάδων».

Η Ουκρανία από την πλευρά της, είχε ανακοινώσει ότι οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν στο πυρηνικό εργοστάσιο τα ξημερώματα της Παρασκευής, προκαλώντας πυρκαγιά σε κτίριό του. Η φωτιά κατασβέστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Θεριακλής» τουρίστας άναψε τσιγάρο στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου και συνελήφθη
Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παραστεί στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Μπαλάκι οι ευθύνες για το χάος των λαμπρατζιών-«Αποποίηση ευθυνών για πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας»
Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για προτεινόμενο σχέδιο Κανονισμών αξιολόγησης εκπαιδευτικών
BINTEO: Δυο συλλήψεις έπειτα από συμπλοκή αλλοδαπών στη Λάρνακα-«Έχουν ρημάξει την πόλη»
ΒΙΝΤΕΟ: Άγρια συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία-Χειροπέδες σε 33χρονο για κατοχή μαχαιριού
Ιερέας σε χωρίο της Λευκωσίας τσακώθηκε με τον ψάλτη, τα βρόντηξε και έφυγε αφήνοντας τη λειτουργία στη μέση
Έβαλε τέλος στα σενάρια για «προεδρικές» ο Ουστέλ-Ανακοίνωσε ότι στηρίζει Τατάρ
Η Πρεσβεία της Αγίας Έδρας στην Κύπρο ανοίγει βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Πάπα
Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 16χρονος για ρίψη κροτίδων εναντίον αστυνομικών