BINTEO: Άγριος καβγάς στη Βουλή-Ειρωνείες, παιδαριώδης συμπεριφορά και show
20:23 - 04 Μαρτίου 2022

Άγριος καβγάς σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, καταδεικνύοντας το χαμηλό επίπεδο που χαρακτηρίζει, κατά καιρούς, το πολιτικό προσωπικό του τόπου.
Αντί οι βουλευτές να συμπεριφέρονται ως σοβαροί ενήλικες, όπως φαίνεται και στο βίντεο θύμιζαν περισσότερο άτακτα παιδάκια, που διακόπτουν, πετάγονται και γενικά δυσκολεύονται να τηρήσουν τους κανονισμούς και να συγκρατηθούν.
Μάλιστα, στην προσπάθεια της Προέδρου της Βουλής να επιβάλει μια τάξη στην κατάσταση που επικρατούσε και που επαναλήφθηκε πολλές φορές, εισέπραξε και ειρωνείες. Για παράδειγμα ο ανεξάρτητος βουλευτής Αντρέας Θεμιστοκλέους την αποκάλεσε «δασκάλα από την Λάρνακα».
Η κ. Δημητρίου, χρειάστηκε να υπενθυμίζει στους βουλευτές ότι είναι η Πρόεδρος της Βουλής, καθώς δεν την αντιμετώπιζαν ως τέτοια.
Πρόκειται για προσβλητικές σκηνές για τους Κύπριους πολίτες, που διαθέτουν αντιπροσώπους που δεν μπορούν να συγκρατηθούν και να επιδείξουν στοιχειώδη πολιτικό πολιτισμό, σεβόμενοι τους θεσμούς αλλά και τους συναδέλφους τους και επιλέγουν, αντί τούτου, να κάνουν show κι ας εκτεθούν.
