Τραγική κατάληξη... Νεκρός ο οδηγός που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
20:58 - 30 Μαρτίου 2022

Τραγική κατάληξη για τον οδηγό του τρακτέρ που καταπλακώθηκε από αυτό ενώ εκτελούσε εργασίες, αφού οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 65χρονος Φώτης Σταύρου, ενώ εκτελούσε γεωργικές εργασίες σε χωράφι στην περιοχή της Φασούλας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να τον καταπλακώσει.
Την Αστυνομία ειδοποίησε γείτονας ο οποίος είχε σπεύσει στο χωράφι να δει τι συμβαίνει, αφού διαπιστώσει οσμή από ελαστικά.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν μέλη της Δύναμης για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 65χρονο στο νοσοκομείο, ο οποίος δυστυχώς διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργήσει η επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Ξεγέλασε ζεύγος παριστάνοντας γιατρό και πήρε χιλιάδες ευρώ-Τους κατάλαβε η κόρη
- Στιγμές τρόμου για υπαλλήλους αρτοποιείου-Μπούκαραν με ρόπαλα και άρπαξαν χρήματα
- Στέλνει στη Ζέτα το φάκελο για τη φονική έκρηξη η ΑΗΚ-Εκκρεμεί η δεύτερη έρευνα
- Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο με 63χρονο στη Λάρνακα-Κατέληξε στην ΜΕΘ
- Ιερόσυλοι εισέβαλαν σε εκκλησία στη Λευκωσία-Έψαχναν για χρήματα (pics)