Τα πρώτα λόγια της μητέρας των νεκρών παιδιών στους αστυνομικούς στην Πάτρα

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας». Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατος της κόρης της Τζωρτίνας. στους αστυνομικούς που την πήραν από το σπίτι της στην Πάτρα το απόγευμα της Τετάρτης και τελικά την οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.  

Όπως μετέδωσε το STAR οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αττικής βρίσκονταν από το πρωί της Τετάρτης έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις της.

Οι αστυνομικοί, νωρίς σήμερα το απόγευμα ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν στην προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία, μάλιστα, την ώρα εκείνη παραχωρούσε συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης της Πάτρας. .

Της χτύπησαν την πόρτα, της είπαν ότι η εισαγγελία ζήτησε διευκρινίσεις για την υπόθεση της Τζωρτζίνας και γι’ αυτό θα πρέπει να τους ακολουθήσει.

Τότε εκείνη φέρεται να τους είπε: «Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να έρθω μαζί σας για διευκρινίσεις».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε στο μαύρο αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια, και τότε οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της.

Μόνο αφού έφτασαν στη ΓΑΔΑ λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης στη ΓΑΔΑ οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν πως σε βάρος της έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Όλα κυλούν ομαλά στις Παγκύπριες, ανακοινώνονται τις 22 Ιουλίου τα αποτελέσματα για ΑΕΙ
Μεγάλο πρόβλημα η απώλειες νερού-Οι λόγοι που παίρνει παράταση η λειτουργία των μονάδων αφαλάτωσης από τα ΗΑΕ
Συνετρίβη πάνω σε ξενώνα γιατρών το αεροσκάφος, εξέπεμψε mayday μετά την απογείωση-Επέβαιναν ένδεκα μωρά
Θετικό ξεκίνημα για e-kalathi με περιθώρια βελτίωσης
Ανάλυση της πολεμικής μηχανής Ισραήλ και Ιράν-Ανεβαίνει το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή
Επιτήδειοι παριστάνουν λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και κλέβουν χρήματα από πολίτες
«Υποφέρουν και κλαίνε οι γεωργοί»-Πώς απαντά το Υπ. Γεωργίας για την καθυστέρηση λειτουργίας μονάδων αφαλάτωσης
Δίνει στοιχεία στην Αστυνομία για 33 νέες υποθέσεις για σφετερισμό Ε/κ περιουσίων το Κίνημα Οικολόγων
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους με τους 242 επιβάτες σε κατοικημένη περιοχή στην Ινδία-Σκηνές χάους
Καταγγελία στην Αστυνομία για δηλητηρίαση σκυλιών στην Αλαμινό