Θλίψη για το θάνατο του 45χρονου Νικόλα από τη Λακατάμια-Τι κατέδειξε η νεκροτομή
14:26 - 29 Μαρτίου 2022

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια και τους φίλους του Νικόλα Ρούσου, 45 ετών από τη Λακατάμια, η είδηση του θανάτου του.
Ο άτυχος 45χρονος, άφησε ξαφνικά την Δευτέρα την τελευταία του πνοή, σκορπώντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν. Το πρωί της Τρίτης, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του, από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Από τη νεκροτομή διαφάνηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου, επί εδάφους παλαιού, ενώ λήφθηκαν δείγματα και για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.
Η κηδεία του άτυχου Νικόλα, θα τελεστεί την Τετάρτη, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην Λακατάμια, στις 11:00, με την οικογένεια να καλεί όσους τιμούν τη μνήμη του να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.
Ο άτυχος Νικόλας καταλείπει μητέρα και αδελφή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Προχωρεί σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια η οικογένεια της 43χρονης
- Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο άτυχος Γιώργος-Η έκκληση της οικογένειας
- Στο κελί η 35χρονη που φέρεται να έκλεβε επί δέκα χρόνια ελεγκτικό και τους πελάτες του
- Έκαψε το σπίτι του γαμπρού στη Ξυλοφάγου ο πρώην της νύφης, τη νύχτα του γάμου
