Την έκλεψε και μετά την απειλούσε να αποσύρει τις κατηγορίες
12:19 - 28 Μαρτίου 2022

Στη σύλληψη 57χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παρεμπόδισης δικαστών και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία και απειλής - κοινής επίθεσης.
Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, ο ύποπτος φέρεται να απείλησε παραπονούμενη, ηλικίας 75 ετών, η οποία τον είχε καταγγείλει σχετικά με υπόθεση κλοπής αλουμινίων από την κατοικία της.
Η απειλή, σύμφωνα με την καταγγελία της 75χρονης, στρέφονταν εναντίον της, με σκοπό να αποσύρει την υπόθεση, η οποία βρίσκεται ενώπιον δικαστηρίου. Το υπό αναφορά αδίκημα έγινε στις 10.2.22 στην Πάφο.
Ο 57χρονος συνελήφθη και ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Νεκρός ανασύρθηκε από το όχημα του 38χρονος-Είχε ανατραπεί στο ΓΣΠ
- Έσβησε μητέρα έξι παιδιών στην αναμονή των πρώτων βοηθειών
- Στο νοσοκομείο 25χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο-Όχημα ανέκοψε την πορεία του