Ξάφριζε την εταιρεία που εργαζόταν και τους πελάτες της επί δέκα χρόνια

Υπόθεση κλοπής από γραμματείς και υπηρέτες, κλοπής από αντιπρόσωπο, κλοπής από θεματοφύλακα, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, διερευνά η ειδική ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αμμοχώστου, κάτα μίας γυναίκας 35 ετών από το Λιοπετρι. 

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ετών 2011-2021, η 35χρονη φαίνεται να οικειοποιήθηκε προς όφελος της μεγάλο χρηματικό ποσό από εταιρεία λογιστικού και ελεγκτικού γραφείου στην οποία εργαζόταν. Επίσης, κατά την ίδια περίοδο, η 35χρονη φαίνεται να οικειοποιήθηκε προς όφελος της χρηματικά ποσά από άλλες εταιρείες, πελάτες του ελεγκτικού γραφείου, τα λογιστικά βιβλία των οποίων χειριζόταν.

Η 35χρονη συνελήφθηκε σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων. Της σύλληψης ακολούθησε έρευνα στην οικία της όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός τεκμηρίων για περαιτέρω εξετάσεις.

Η 35χρονη αναμένεται αύριο να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλιμνι για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ανάλυση: Ο Τραμπ υποσχέθηκε λύση σε 100 μέρες στην Ουκρανία, αλλά... δεν προλαβαίνει -
Προκάλεσαν τροχαίο με κλεμμένη μοτοσικλέτα-Εξαφανίστηκε ο οδηγός, στο νοσοκομείο με κατάγματα ο συνοδηγός
Κατάπιε σακουλάκια με ναρκωτικά και πιάστηκε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Πάφου
Καλοκαιρινό σκηνικό ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου-Θα φτάσει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
Κρίσιμο δίμηνο για το Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Από νομοτεχνικό έλεγχο το δεύτερο Νομοσχέδιο για ΣΥΦΙ
Αυξάνονται οι εργαζόμενοι στην Κυβέρνηση, οι λιγότεροι στις Δυνάμεις Ασφαλείας-Παραμένουν οι πιέσεις για νοικοκυριά
Τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα-Πολίτες εγκλωβίζονται στις δαιδαλώδεις διαδικασίες και τα λάθη του συστήματος
Δικαιούχοι χάνουν επιδόματα λόγω έλλειψης πιστώσεων-Προωθούνται αλλαγές στη Βουλή
Προσκύνησαν τον επιτάφιο και αναμένουν ανάσταση στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο (pics&vid)
Και ο Τραμπ απειλεί Ουκρανία και Ρωσία ότι θα αποχωρήσει από τις συνομιλίες αν δεν επιτευχθεί συμφωνία