Αστυνομικοί βοήθησαν γυναίκα που βρισκόταν σε τοκετό στον αυτοκινητόδρομο

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Αστυνομίας, σε βοήθεια που ζήτησε επειγόντως πολίτης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Δύναμη.

Ο πολίτης οδηγούσε το αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, όταν ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας λόγω, ότι η έγκυος σύζυγός του, βρισκόταν στο στάδιο του τοκετού.

Μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν το όχημα του πολίτη, το οποίο συνόδευσαν σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία, όπου η σύζυγός του εισήχθη στο μαιευτήριο και γέννησε με ασφάλεια.

Το ζεύγος ευχαρίστησε την Αστυνομία για την έγκαιρη και ασφαλή συνοδεία του στο μαιευτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται το δράμα των πληγέντων-Τρίτη νύχτα σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας
Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»
Απορρίπτει τις επικρίσεις ο Χαρτσιώτης: «Πέραν από το ατυχές περιστατικό των δύο συνανθρώπων μας, δεν είχαμε καμία απολύτως απώλεια ζωής»
Επ. Περιβάλλοντος: Θα προχωρήσουν με καύση νεκρών ζώων που εγκλωβίστηκαν σε σπίτια ή ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών
Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο 41χρονοι για τα επεισόδια έξω από τον σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Δύο εκκλησάκια υπέστησαν ζημιές-Πρόθεση Μητροπολίτη Λεμεσού για παροχή φαγητού στους πυρόπληκτους (pics)
Ερωτήματα ως προς το χρονικό ανταπόκρισης-Πήρε διαστάσεις, έγιναν εκκενώσεις και μετά ζητήθηκε βοήθεια από το εξωτερικό