Δύο οι κλήσεις στο Χαμόγελο του Παιδιού για την υπόθεση της Πάτρας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη μυστηριώδη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, «Χαμόγελο του Παιδιού» εκλήθη δύο φορές και όχι μία από τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Ρίου, γεγονός που δείχνει ότι υπήρχε έντονος προβληματισμός από την πλευρά των γιατρών, για τα όσα συνέβαιναν.

«Ήμασταν ψιλιασμένοι»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», στην πρώτη επικοινωνία έγινε ενημέρωση για μία οικογένεια που ήδη έχει χάσει δύο παιδιά και κινδυνεύει και το τρίτο. Λίγες ημέρες μετά έγινε και δεύτερο τηλεφώνημα σύμφωνα με την ίδια πηγή. Σε αυτό το δεύτερο τηλεφώνημα, ο γιατρός του νοσοκομείου Ρίου ήταν «ξεκάθαρος», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο «κάτι περίεργο να συμβαίνει» και πως δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που συνέβαιναν με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», μετά τον θάνατο της Ιριδας κι ενώ συμπληρώθηκε ένας χρόνος (21 Μαρτίου), σε τριπλό θεσμικό επίπεδο είχε εκτιμηθεί ότι «κάτι δεν πήγαινε καλά». Είχε αναπτυχθεί προβληματισμός σε υψηλό επίπεδο, στην Εισαγγελία Πάτρας, την Ελληνική Αστυνομία και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Κοινό στοιχείο ήταν η υποψία ότι κάτι ασυνήθιστα παράξενο συνέβαινε στην οικογένεια Δασκαλάκη, καθώς είχε προηγηθεί 1 χρόνο νωρίτερα και ο θάνατος της Μαλένας.

Κοινό στοιχείο των δύο θανάτων ήταν η ανάμιξη της ΕΛΑΣ, καθώς δεν θεωρήθηκαν «αιφνίδιοι», ώστε να αρκεί μια απλή πιστοποίηση γιατρού για να τελεστεί η κηδεία τους. Και στις δύο περιπτώσεις λήφθηκαν καταθέσεις και διενεργήθηκαν ιατροδικαστικές εξετάσεις.

«Ήμασταν ψιλιασμένοι» (δηλαδή, υποψιασμένοι), είχε πει χαρακτηριστικά (προ μηνός) ανώτερος αξιωματικός της τοπικής ΕΛΑΣ. Λίγες μέρες μετά το θάνατο της Ιριδας, άρχισαν τα προβλήματα του μοναδικού πλέον στη ζωή παιδιού της οικογένειας, της Τζωρτζίνας που εισήχθη αρχικά στο Καραμανδάνειο.

Πηγή: Έθνος 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκλονισμένη η κοπέλα του Ίωνα Καρούση που σκοτώθηκε στο Ισραήλ-«Είδα την είδηση του έστειλα SMS, δεν απάντησε ποτέ...»
Απειλές των Χούθι σε Έλληνες πλοιοκτήτες-«Ετοιμαστείτε να δεχτείτε επίθεση»
Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στη Συγγρού
Σκηνές άγριας δύσης στην Αθήνα-Τους πυροβόλησαν επειδή τους μπλόκαραν με το αυτοκίνητο
Συνελήφθη 31χρονος που κατηγορείται για δολοφονία ζώων στον Βόλο
Με υπομνήματα κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στην Ελλάδα
Τι λέει ο άνδρας που μπήκε στη μέση για να σώσει την 14χρονη-Ο περίεργος ρόλος του άνδρα με το τατουάζ
Απελευθερώθηκε αλλά δεν ασκεί τη δικηγορία-Παραδίδει την ταυτότητά του ο Απόστολος Λύτρας
Στις 12 Νοεμβρίου η δίκη για την κακοποίηση του πεντάχρονου από συνομήλικούς του
Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο στη Χαλκιδική χτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα