Δύο οι κλήσεις στο Χαμόγελο του Παιδιού για την υπόθεση της Πάτρας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη μυστηριώδη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα μέσα σε τρία χρόνια. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, «Χαμόγελο του Παιδιού» εκλήθη δύο φορές και όχι μία από τους γιατρούς στο νοσοκομείο του Ρίου, γεγονός που δείχνει ότι υπήρχε έντονος προβληματισμός από την πλευρά των γιατρών, για τα όσα συνέβαιναν.

«Ήμασταν ψιλιασμένοι»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», στην πρώτη επικοινωνία έγινε ενημέρωση για μία οικογένεια που ήδη έχει χάσει δύο παιδιά και κινδυνεύει και το τρίτο. Λίγες ημέρες μετά έγινε και δεύτερο τηλεφώνημα σύμφωνα με την ίδια πηγή. Σε αυτό το δεύτερο τηλεφώνημα, ο γιατρός του νοσοκομείου Ρίου ήταν «ξεκάθαρος», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο «κάτι περίεργο να συμβαίνει» και πως δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που συνέβαιναν με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», μετά τον θάνατο της Ιριδας κι ενώ συμπληρώθηκε ένας χρόνος (21 Μαρτίου), σε τριπλό θεσμικό επίπεδο είχε εκτιμηθεί ότι «κάτι δεν πήγαινε καλά». Είχε αναπτυχθεί προβληματισμός σε υψηλό επίπεδο, στην Εισαγγελία Πάτρας, την Ελληνική Αστυνομία και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Κοινό στοιχείο ήταν η υποψία ότι κάτι ασυνήθιστα παράξενο συνέβαινε στην οικογένεια Δασκαλάκη, καθώς είχε προηγηθεί 1 χρόνο νωρίτερα και ο θάνατος της Μαλένας.

Κοινό στοιχείο των δύο θανάτων ήταν η ανάμιξη της ΕΛΑΣ, καθώς δεν θεωρήθηκαν «αιφνίδιοι», ώστε να αρκεί μια απλή πιστοποίηση γιατρού για να τελεστεί η κηδεία τους. Και στις δύο περιπτώσεις λήφθηκαν καταθέσεις και διενεργήθηκαν ιατροδικαστικές εξετάσεις.

«Ήμασταν ψιλιασμένοι» (δηλαδή, υποψιασμένοι), είχε πει χαρακτηριστικά (προ μηνός) ανώτερος αξιωματικός της τοπικής ΕΛΑΣ. Λίγες μέρες μετά το θάνατο της Ιριδας, άρχισαν τα προβλήματα του μοναδικού πλέον στη ζωή παιδιού της οικογένειας, της Τζωρτζίνας που εισήχθη αρχικά στο Καραμανδάνειο.

Πηγή: Έθνος 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μπλόκο στο Κάιρο για το καραβάνι αλληλεγγύης προς τη Γάζα-Δεκάδες Έλληνες ακτιβιστές κρατούνται στο αεροδρόμιο
Διασωληνωμένα τα δύο παιδιά που ανασύρθηκαν από τον Άραχθο-Έμειναν στο νερό για τουλάχιστον 20'
Καταγράφηκε σε βίντεο η επίθεση αρκούδας σε ορειβάτη στην Ελλάδα-Βρήκαν πατημασίες και σπασμένα κλαδιά
Μάχη για τη ζωή δίνουν τα δύο παιδιά που ανασύρθηκαν από τον Άραχθο-Νοσηλεύονται διασωληνωμένα
Ανέκτησαν τις αισθήσεις τους τα δύο παιδιά που ανασύρθηκαν από τον Άραχθο-Επιχειρούσαν ανάνηψη για ώρα
Κανένα ίχνος από χτύπημα αρκούδας στον ορειβάτη-Από την πτώση προκλήθηκε ο θάνατός του
Εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ κύκλωμα που προσπάθησε να πουλήσει πλαστό Πικάσο έναντι δέκα εκ. ευρώ
Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών
Για τις συναντήσεις Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων Πέμπτη και Παρασκευή
ΒΙΝΤΕΟ: «Μου φώναξε να πάω να δω την αρκούδα-Επιτέθηκε και την ψέκασε με σπρέι, ήταν τεράστια»