Λουκέτο σε παράνομο καζίνο στην Πόλη Χρυσοχούς

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, μετά από μονομερή αίτηση της Αστυνομίας για έκδοση απαγορευτικού διατάγματος λειτουργίας υποστατικού, εξέδωσε στις 24 Μαρτίου 2022 δικαστικό διάταγμα αναστολής λειτουργίας υποστατικού στην Πόλη Χρυσοχούς, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης, στο πλαίσιο των ελέγχων της Αστυνομίας, στις 30 Ιανουαρίου, 2022, μέλη του Κλάδου Καταπολέμησης Αδικημάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων, μαζί με μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος Πάφου, είχαν διενεργήσει έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε υποστατικό στην Πόλη Χρυσοχούς.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί έξι πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, αριθμός χειρόγραφων σημειώσεων και μικρό χρηματικό ποσό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξοργισμένοι πολίτες, τα βάζουν με πυροσβέστες-«Κρούζουν τα σπίθκια, γιατί εν κάμετε κάτι; Αφήκαν το χωρκό τζαι έκρουσε»
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά της Πάφου-Κατέκαυσε 1,5 τετραγωνικό χιλιομετρό
Περίπου 70 πληγέντες από πυρκαγιές σε προσωρινούς χώρους-To πρωί η επανεκτίμηση της κατάστασης
Όλεθρος από την πυρκαγιά στη Λεμεσό, ένας νεκρός από τις αδηφάγες φλόγες-Επιχείρηση διαφυγής για 36 πρόσωπα από τη Λόφου
«Δεν υπάρχει δρόμος να φύγουμε, είναι κόλαση… Υπάρχουν άτομα ακόμα στα σπίτια τους»
Ορατή από διάφορες περιοχές της Λευκωσίας η ανεξέλεγκτη φωτιά στη Λεμεσό (pics)
Εκκενώθηκε μαθητική κατασκήνωση στη Λόφου-Μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία τα παιδιά
Δραματικές εικόνες από την καταστροφική πυρκαγιά-Σαρώνει τα πάντα ο πύρινος όλεθρος
Κραυγή απόγνωσης από τον κοινοτάρχη Αγίου Θεράποντος-«Έξω από το Σούνι-Ζανατζιά η τεράστια πυρκαγιά»
Χωρίς ρεύμα 19 χωριά στη Λεμεσό λόγω της πυρκαγιάς-Κάηκαν 20 πάσσαλοι και τρεις μετασχηματιστές