Χειροπέδες και σε 37χρονο που καταζητείτο για την υπόθεση κλοπής καταλυτών

Χειροπέδες σε καταζητούμενο, για σωρεία αδικημάτων, πέρασε η Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση άντρας ηλικίας 37 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και παράνομης κατοχής περιουσίας, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 01-17 Μαρτίου, 2022, στη Λάρνακα.

Σχετικά με την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη τρία πρόσωπα ηλικίας 25, 37 και 21 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εντόπισε 37χρονο με κλοπιμαίους καταλύτες η Αστυνομία-Χειροπέδες και σε 21χρονη

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών καταλύτων από αυτοκίνητα, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 1-17 Μαρτίου, 2022 στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας εντόπισαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα, αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ένα πρόσωπο.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου, ηλικίας 37 ετών, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καθώς επίσης διάρρηξης κτιρίου και κλοπής και συνελήφθη.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν τέσσερις κομμένοι καταλύτες για τους οποίους ο 37χρονος, δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση και κατοχή τους. Εντοπίστηκε επίσης αριθμός εξαρτημάτων οχημάτων καθώς και ένα σμυρίλιο.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 21χρονης, η οποία συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Δειτε Επισης

Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του ο 21χρονος
«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)
Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Η ανακοίνωση των Δημοσίων Έργων για τα... 20 εκατοστά στη Γέφυρα της Καλαβασού
Χειροπέδες σε 25χρονο για συμπλοκή που διαπράχθηκε το 2023
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Θέλουν να βγουν και από πάνω στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη για σφετερισμό-Αντίποινα με απειλές για πλήρες άνοιγμα Βαρωσιού
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»