Eντόπισαν σε υποστατικό 58χρονου αποθηκευμένες ποσότητες πετρελαίου χωρίς άδεια
11:33 - 21 Μαρτίου 2022

Επιχείρηση με σκοπό την πάταξη αποθήκευσης και πώλησης πετρελαιοειδών χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή διενήργησε η Αστυνομία Πάφου, σε συνεργασία με εμπλεκόμενες υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 18.3.22 μεταξύ των ωρών 09:00 με 10:00 διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου με επικεφαλής τον βοηθό υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου, της Επαρχιακής Διοίκησης, του Γραφείου Εργασίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου.
Κατά την επιχείρηση που έγινε, διενεργήθηκε η έρευνα σε υποστατικό και εντοπίστηκαν αποθηκευμένες ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης χωρίς την σχετική άδεια.
Ακολούθως λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις. Υπεύθυνος του υποστατικού είναι 58χρονος ο οποίος κλήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο. Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα κατά παράβαση του Περί Ρυθμίσεως Πρατηρίων Πετρελαιοειδών Νόμο, δηλαδή της αποθήκευσης και πώλησης πετρελαιοειδών χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Έφυγε ο δάσκαλος χορού Αγάπιος Αγαπίου-Καταλείπει έξι παιδιά, τα τέσσερα ανήλικα
- Χειροπέδες στον 30χρονο που έκλεψε άνδρα με ειδική αναπηρία
- Συνελήφθη 31χρονος για διαμοιρασμό αρχείων με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού