Aθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο... Μέτρησε γκολ μέσω VAR από κινητό

Αυτό που θα δείτε είναι το βίντεο της ημέρας. Κι είναι σπαρταριστό! Διαιτητής και επόπτης είδαν φάση στο VAR και μέτρησαν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα γκολ στην... ιστορία του ποδοσφαίρου! Κι όλα αυτά σε πρωτάθλημα Β´ τοπικού.

Απίθανα πράγματα στον αγώνα ΟΦ Ιστρίου – Ευαγόρας για την 15η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β κατηγορίας στην Ρόδο, καθώς το γκολ των γηπεδούχων στο 90΄ μέτρησε χάρη στην χρήση του... VAR (το κινητό ενός φιλάθλου στις εξέδρες δηλαδή, που έδειξε τη φάση στον διαιτητή!). 

Ο Ευαγόρας κρατούσε τη νίκη στα πόδια του επί 90 λεπτά, όμως ένα φάουλ του Σταματάκη λίγο πριν τη λήξη ήταν αρκετό για να γίνει το ματς ροντέο: αρχικά το γκολ δε μέτρησε καθώς θεωρήθηκε από τους διαιτητές πως η μπάλα πέρασε εκτός, όμως εκεί «επενέβη» η τεχνολογία μέσω του κινητού ενός φιλάθλου στις εξέδρες, που έδειξε ξανά τη φάση στους ρέφερι με αποτέλεσμα ν' αλλάξει η απόφαση και να δείξουν σέντρα.

Αυτό έφερε την έκρηξη του προέδρου του Ευαγόρα Νίκου Φιλίππου, που έκανε λόγο για πρωτοφανείς καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Δείτε παρακάτω το μυθικό βίντεο της φάσης που το ανακάλυψε φίλος μύστης από το Τσίλι Καφενείο και ακριβώς από κάτω πάρτε θέση στην ψηφοφορία για το αν ήταν γκολ ή όχι:

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Νεαρός κρεμάστηκε στο πίσω μέρος τραμ στην Ελλάδα-Στην ΕΛ.ΑΣ. το επίμαχο βίντεο
Θρήνος για τον 31χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στη Ρόδο-Ήταν πατέρας δύο παιδιών
Επιβεβαιώνει επιστροφή μεταναστών στη Συρία η Κυβέρνηση-Μεγαλύτερο πρόβλημα οι αφίξεις από Λίβανο
Ετοιμάζουν εφαρμογή για τους αγρότες-Θα ενημερώνονται για αγρομετεωρολογικές και άλλες υπηρεσίες
Καρέ καρέ η συμπλοκή στο αεροσκάφος που ταξίδευε για Κύπρο-Αντάλλαξαν γροθιές δύο πρόσωπα
Νέο μέτωπο στους κύκλους της Ιεράς Συνόδου-Άλλα ο Αρχιεπίσκοπος και άλλα ο Μόρφου για τον νέο Πάπα
Μήνυμα ΠΑΣΥΔΥ για την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών-«Είναι η ραχοκοκαλιά της υγειονομικής περίθαλψης»
Πυρά ΔΗΜΑΛ σε Πρόεδρο και Αστυνομία για τη στάση τους στη διαμαρτυρία των κυνηγών-«Ενήργησαν αντισυνταγματικά»
ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν σε εμπορικό μορατόριουμ 90 ημερών-Ρίχνουν τους δασμούς κατά 115%
Κρατούσε σμίλα και προκαλούσε ανησυχία σε πολυκατοικία στο Καϊμακλί-Αφοπλίστηκε με συνδρομή διαπραγματευτών