Μητέρα προστάτευσε την νεογέννητη κόρη της από βομβαρδισμούς-Έκανε ασπίδα το σώμα της

Μια μητέρα κάλυψε με το σώμα της το μόλις ενός μηνός μωρό της ενώ το σπίτι τους βομβαρδιζόταν στο Κίεβο της Ουκρανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τα παραπάνω αναφέρει ανάρτηση στο Facebook από το Εθνικό Ειδικευμένο Νοσοκομείο Παίδων Ohmatdit την Παρασκευή.

Το παιδί δεν τραυματίστηκε, αλλά η μητέρα υπέστη πολλαπλά τραύματα, ανέφερε η ανάρτηση. Η μητέρα και ο πατέρας του παιδιού βρίσκονταν στο σπίτι και ταΐζαν το μωρό τους τις πρώτες πρωινές ώρες όταν το κτήριο τους βομβαρδίστηκε. Άκουγαν τους ήχους των βομβαρδισμών όλη τη νύχτα να πλησιάζουν όλο και περισσότερο, είπε το νοσοκομείο.

«Όταν κατέβηκα στην αυλή, είδα ότι μια οβίδα είχε χτυπήσει το νηπιαγωγείο δίπλα στο σπίτι μας. Δεν υπάρχει πια ταβάνι, παράθυρα και πόρτες σε όλα τα σπίτια εκεί κοντά. Τα συντρίμμια από γυαλιά πέταξαν ακριβώς πάνω μας», ειπε ο σύζυγός της, σύμφωνα με το νοσοκομείο.

Ο πατέρας υποβλήθηκε σε θεραπεία για πληγές στο πόδι του και η μητέρα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τα τραύματά της.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία Ινδίας και Πακιστάν-«Αποφάσισαν πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»
Αντίποινα και 13 νεκροί από επιθέσεις ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν-Στα θύματα και ένα παιδί
Απόπειρα δολοφονίας του με αρσενικό αποκάλυψε ο Τούρκος ΥΠΕΞ
Μακρόν και Μερτς προειδοποιούν τη Ρωσία από το Κίεβο-«Θα υπάρξουν σκληρές κυρώσεις»
ΒΙΝΤΕΟ: Τοξικό νέφος χλωρίου στην Καταλονία–Έκκληση σε πάνω από 160.000 κατοίκους να μείνουν στο σπίτι
Ο Μακρόν ζήτησε τη διεξαγωγή άμεσων συνομιλιών μεταξύ Κιέβου και Μόσχας
Δασκάλα στις ΗΠΑ κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια και καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση
Συνελήφθη ο δήμαρχος του Νιούαρκ-Διαμαρτυρόταν για τη λειτουργία κέντρου κράτησης μεταναστών
Τριμερής Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ στο τρένο προς το Κίεβο