Cupcake ελπίδας: Ένα πρωτότυπο και συμβολικής σημασίας δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με την 8η Μαρτίου (Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας), να αποτελεί μία αναγνώριση για τον σημαντικό και πολυδιάστατο ρόλο της κάθε γυναίκας στην κοινωνική, επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη του σύγχρονου κόσμου, η ημέρα αυτή είναι παράλληλα και μία υπενθύμιση ότι κάθε γυναίκα πρέπει να αγαπάει και να φροντίζει τον εαυτό της. 

H Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πλησιάζει και σίγουρα σκέφτεσαι πώς να τιμήσεις τις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής σου. Είτε πρόκειται για την γυναίκα, την κόρη, την μητέρα ή την αδερφή σου. Είτε για την φίλη ή την συνάδελφό σου, το δώρο που θα επιλέξεις να της προσφέρεις αυτή την μέρα θα πρέπει να της θυμίζει το πόσο πολύτιμη είναι. Στους Φούρνους Ζορπάς θα βρεις μία μοναδική επιλογή για αυτή την μέρα, προσφέροντας παράλληλα και σε έναν καλό σκοπό.

Με το «Cupcake ελπίδας», οι Φούρνοι Ζορπάς στηρίζουν έμπρακτα για άλλη μία χρονιά το έργο της Europa Donna Κύπρου. Το cupcake με την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, μας θυμίζει ότι η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας οφείλουν να αποτελούν προτεραιότητα της κάθε γυναίκας. Επίλεξε να το προσφέρεις ως δώρο, για να το υπενθυμίσεις κι εσύ σε κάθε σημαντική γυναίκα στη ζωή σου, στηρίζοντας παράλληλα αυτή την συνεργασία.

Το «Cupcake ελπίδας» αποτελεί πλέον θεσμό για τους Φούρνους Ζορπάς, οι οποίοι στέλνουν ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, στηρίζοντας χορηγικά τις δράσεις που επιτελεί η Europa Donna Κύπρου. Το cupcake είναι διαθέσιμο σε συσκευασία δώρου σε όλους τους Φούρνους Ζορπάς Παγκύπρια στην τιμή των 2,65€.

Δειτε Επισης

Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;
Συνεργασία του ACCA και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για το Πρόγραμμα “Integrated XPerience or Audit Service Delivery Scheme”
Συνάντηση ΙδΕΚ με FFG στη Βιέννη για ενδυνάμωση συνεργασιών στην Έρευνα και Καινοτομία
Ένα μοναδικό stand-up cabaret show έρχεται στην Κύπρο!