Έκτακτη σύσκεψη για Ουκρανικό στο Προεδρικό-Παρόντες δέκα υπουργοί και υπηρεσιακοί

Σύσκεψη για το Ουκρανικό και τον αντίκτυπο των εξελίξεων από τη ρωσική εισβολή, συγκάλεσε για την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ 

Σε ανακοίνωση της, η Προεδρία αναφέρει ότι στη σύσκεψη αναμένεται να μελετηθούν τρόποι αντιμετώπισης των επιπτώσεων αυτών στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι Υπουργοί Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής, Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής,  Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα, Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος, Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κα Νατάσα Πηλείδου, οι Υφυπουργοί Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος και Ναυτιλίας κ. Βασίλης Δημητριάδης, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας κ. Κωνσταντίνος Ηροδότου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρέμβαση του πρέσβη στον ΟΗΕ-«Θύμα εισβολής και συνεχιζόμενης εισβολής και η Κύπρος»

Δειτε Επισης

Αυστηρό μήνυμα Αννίτας-«Όσοι ονειρεύονται να φτιάξουν κόμματα για να πλήξουν τον ΔΗΣΥ θα μας βρουν απέναντι»
Παραμένει ο προγραμματισμός για νέα πολυμερή στα τέλη Ιουλίου-Ανασκόπησαν την πρόοδο Γεραπετρίτης και Ολγκίν
Άνοιξαν όλες οι πληγές στην ΕΔΕΚ-Αντιπαράθεση Παπαδάκη και Σιζόπουλου, εκνευρισμένος ο Αναστασίου
Τσαλαπατά το Κυπριακό για να κάνει «προεκλογική» ο Τατάρ-Ανεβάζει την ένταση της μουρμούρας συνεχώς
Με Μορφάκη Σολομωνίδη, Πάμπο Χριστοδούλου και Ανδρέα Σιήκκη ολοκληρώθηκε η ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ
Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ αναφέρθηκε ο ΠτΔ σε γεύμα Πολωνού Πρέσβη
Προσπαθεί να τα μαζέψει η Βρετανία-«Δεν είναι νομοσχέδιο η πρόταση για απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα»
Ε. Τατάρ: Συνεχίζονται οι προσπάθειες ένταξη στην «Ασιατική Λίγκα» στο ποδόσφαιρο
Παραληρεί ο Τατάρ-Χρησιμοποιεί την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» για να νομιμοποιήσει το σφετερισμό
Το πρώτο μανιφέστο του Χριστόφορου Τορναρίτη-Ρόλοι στο νέο κόμμα για ψυχολόγους, μηχανικούς και… σκακιστές