Μίλησε για την απαγωγή του ο Δήμαρχος Μελιτόπολης-Τι του ζήτησαν οι Ρώσοι

Ο δήμαρχος της Μελιτόπολης Ιβάν Φεντόροφ μίλησε στο αμερικανικό δίκτυο CNN για την απαγωγή του από τις ρωσικές δυνάμεις.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Υπενθυμίζεται πως εκείνος είχε συλληφθεί-απαχθεί στον δρόμο της πόλης του, ενώ περπατούσε, και πως είχε παραμείνει υπό κράτηση για ένα διάστημα σχεδόν έξι ημερών προτού τελικώς απελευθερωθεί.  

«Με κράτησαν στο αστυνομικό τμήμα της Μελιτόπολης για έξι μέρες. Σε ένα μικρό δωμάτιο», δήλωσε εκείνος μιλώντας στο CNN, και συνέχισε: «Μου είπαν ότι εκείνοι έχουν μεγαλύτερη δύναμη και πιο ισχυρό στρατό, ότι έχουν πολλούς στρατιώτες με όπλα. Μου ζήτησαν να σταματήσω να συναντώ πολίτες στη Μελιτόπολη που θέλουν να ζήσουν στην Ουκρανία αλλά όχι στη Ρωσική Ομοσπονδία. Μου ζήτησαν να στηρίξω την ένταξη της Μελιτόπολης στη Ρωσική Ομοσπονδία. Εγώ όμως τους είπα πως “όχι, δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο”. Με συνέβαλαν Ρώσοι στρατιώτες και μυστικοί πράκτορες της Ρωσίας. Με άφησαν χωρίς να έχω επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Δεν με χτύπησαν ούτε μου φώναξαν αλλά στα άλλα δωμάτια δίπλα άκουσα να χτυπούν κάποιους».

Πηγή: CNN

Δειτε Επισης

Πάνω από 83 εκατομμύρια οι εσωτερικά εκτοπισμένοι παγκοσμίως
Πυρπόλησαν όχημα 60χρονου στη Λάρνακα
Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ στο Ιράν για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα
Σφοδρές συγκρούσεις ενόπλων ομάδων στην πρωτεύουσα της Λιβύης
Ο στρατός του Ισραήλ βομβάρδισε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας
Χειροπέδες σε 17χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα
Επί τάπητος αλλαγές για την αδειοδότηση ξενοδοχειακών μονάδων-Αναζητούνται λύσεις για τα Airbnb
Οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης έρχονται αλλά κανείς δεν εφησυχάζεται-Παραμένουν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου
Θετική η πρώτη αποτίμηση για τη διεύρυνση του επιδόματος τέκνου-Ζητούν ολιστική στήριξη οι οργανώσεις