Μίλησαν οι ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας-Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Νέα στοιχεία από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφορικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσο προχωρούν οι έρευνες των αρχών.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο MEGA, οι αστυνομικοί εστιάζουν την έρευνα στον τρίτο θάνατο, αυτόν της Τζωρτζίνας και μόνο, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

«Για το λόγο αυτό δεν έχει δοθεί απάντηση τι έγινε με την ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο της Ίριδας, του 7 μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του» συμπλήρωσε ο έμπειρος δημοσιογράφος.

«Ο θάνατος της Τζωρτζίνας, οι συνθήκες θανάτου και το συνολικό ιατρικό ιστορικό της Τζωρτζίνας εκτιμούν ότι αν εξεταστεί ενδελεχώς θα φωτίσει τι έχει συμβεί και στα άλλα δύο παιδιά» πρόσθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση οι γιατροί από το Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Τζωρτζίνα, ενώ έχουν εξεταστεί οι γιατροί που έκαναν τους γενετικούς ελέγχους και έβαλαν το απινιδωτή και τον βηματοδότη από το Ωνάσειο.

Πλέον η έρευνα «πάει» στην Πάτρα, όπου οι αστυνομικοί θα υποβάλουν συγκεκριμένες ερωτήσεις στους γιατρούς του Καραμανδάνειου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει σαφής κατεύθυνση στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., καθώς έχουν προκύψει σαφείς ενδείξεις από τη μέχρι τώρα εξέταση των στοιχείων.

«Μίλησαν» οι ιστολογικές της Τζωρτζίνας

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι υπάρχουν κάποιες πρώτες ενδείξεις από τις ιστολογικές εξετάσεις σε ζωτικά όργανα -κυρίως την καρδιά- της Τζωρτζίνας «και αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι το παιδί δεν είχε πρόβλημα στην καρδιά που να εξηγεί ανακοπές ή οτιδήποτε άλλο».

«Αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι πορευόμαστε σε αυτό που έχουμε ήδη αντιληφθεί, ότι η Τζωρτζίνα όπως φαίνεται δεν είχε πρόβλημα με την καρδιά, το οποίο να εξηγεί ανακοπές, ή που να εξηγεί οτιδήποτε άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό είχε φανεί και από αυτό που είπαν οι γιατροί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, ότι δηλαδή αν το κοριτσάκι είχε πρόβλημα στην καρδιά, που το εμφάνισε εν μέσω της διένεξης του ζευγαριού, θα είχε φανεί γιατί δεν θα άντεχε αυτό το ΚΑΡΠΑ για 50 λεπτά» κατέληξε.

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Διαρροή αερίου σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ρόδο-Προληπτική εκκένωση σε δωμάτια και επιχειρήσεις
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου που έπεσε στη Βουλιαγμένη, έρευνα για τα αίτια
Ολοκληρώθηκε η λήψη των οργάνων του 14χρονου που έχασε τη ζωή του στον Άραχθο
ΒΙΝΤΕΟ: Ελικόπτερο έπεσε στη Μαρίνα Βουλιαγμένης
Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία συνέστησε ο Μητσοτάκης-Ανησυχία για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Νετανιάχου με πρωτοβουλία του Ισραήλ
Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο «ήρωας του Αράχθου»
Ντοκουμέντα από τις συναντήσεις αρχηγού με μέλη κυκλώματος στο ΕΦΚΑ-Κρύβονταν με «ghost phone»
«Θωρακίζονται» ευαίσθητοι στόχοι στην Ελλάδα-Οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ
«Η καρδιά του θα γίνει αετός»-Δωρίζουν τα όργανα των παιδιών που πνίγηκα στον Άραχνο οι γονείς τους