Εκτεταμένες ζημιές από φωτιά σε διώροφη οικία στη Γαλάτα

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης, σε διώροφη κατοικία στην κοινότητα Γαλάτας της επαρχίας Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

 Στο ισόγειο της οικίας υπήρχε εργαστήριο διαχείρισης μελιού. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, καταστράφηκε η ξύλινη οροφή της κατοικίας, εξοπλισμός στο εσωτερικό και μέρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης.

 Εκτεταμένες ζημίες έπαθε επίσης παρακείμενη οικία, η οποία ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, υπήρχαν ένοικοι, οι οποίοι είχαν εξέλθει του χώρου της πυρκαγιάς με ασφάλεια. Η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ελαττωματική καπνοδόχο και τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Διπλωματικό θρίλερ για το Ουκρανικό-«Περιμένω να δω ποιος θα έρθει από Ρωσία και μετά θα αποφασίσω»
Κίεβο: Αν δεν εμφανιστεί ο Πούτιν στην Τουρκία, ο Ζελένσκι μπορεί να αποσύρει την ουκρανική αποστολή
Καταθέτει γυναίκα-κλειδί για τους θανάτους στο Ελληνικό-Τι δείχνει η πρώτη ιατροδικαστική στην 98χρονη μητέρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική Αθηνών
Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στο Καράκας ένα δίχρονο παιδί που έμεινε μόνο του μετά την απέλαση των γονιών του
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή
Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Τουλάχιστον 50 νεκροί σε ισραηλινές επιθέσεις στη βόρεια Γάζα-Χτύπησαν νοσοκομείο και προσφυγικό καταυλισμό
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»