«Παραδώστε τα όπλα»-Ρώσοι χάκαραν τηλεοπτικό κανάλι και μετέδωσαν ψεύτικο μήνυμα Ζελένσκι

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν γίνεται μόνο στα πεδία των μαχών με πυρά, βομβαρδισμούς και οδοφράγματα. Οι Ρώσοι βάλλουν με διάφορους τρόπους την Ουκρανία. Ένας από αυτούς είναι οι τηλεοπικοινωνίες που τον 21ο αιώνα έχουν κομβική σημασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ρώσοι χάκερς φέρονται να πήραν τον έλεγχο της λεζάντας του ουκρανικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου Ukraine24, στην οποία εμφανίστηκε για λίγο η «πληροφορία» ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζητά από τους Ουκρανούς να καταθέσουν τα όπλα.

«Προσοχή! Μήνυμα από τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι! Αγαπητοί Ουκρανοί! Αγαπητοί αμυνόμενοι! Το να είμαι πρόεδρος δεν ήταν τόσο εύκολο. Πρέπει να πάρω δύσκολες αποφάσεις», έγραφε το μήνυμα και συνέχιζε καλώντας τους Ουκρανούς να παραδοθούν.

 

Όπως είναι προφανές, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο. Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για επίθεση από Ρώσους χάκερς. Μάλιστα, ο Ουκρανός πρόεδρος δημοσίευσε άμεσα βίντεο διαψεύδοντας την «πληροφορία».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα σε καφετέρια της Κωνσταντινούπολης
Αεροσκάφος της Boeing επέστρεψε από την Κίνα λόγω των δασμών του Τραμπ
Πελώρια κύματα σκορπούν τον θάνατο στην Αυστραλία-Έξι οι νεκροί σε Βικτόρια και Νέα Νότια Ουαλία
Εν μέσω βομβαρδισμών και επιθέσεων γιορτάζουν οι Παλαιστίνιοι το Πάσχα σε Γάζα και Δυτική Όχθη
«Πέθαναν όπως ζούσαν, πιασμένοι απ’ το χέρι»-Μια σπάνια διπλή ευθανασία που συγκινεί
«Ας διαδοθεί το φως της ειρήνης σε όλους τους Αγίους Τόπους»-Το μήνυμα του Πάπα για το Πάσχα
Προειδοποίηση Αμερικανού ειδικού-«Η στρατιωτική αποχώρηση μας από την Ευρώπη θέλει τρόπο»
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από την πασχαλινή εκεχειρία του Πούτιν
Ένταση στην Κωνσταντινούπολη, απετράπη πορεία της αντιπολίτευσης υπέρ των Παλαιστινών
Ελεύθερος ο 32χρονος που ισχυριζόταν ότι έσωσε ανθρώπους μετά την κατάρρευση του κλαμπ στον Άγιο Δομίνικο