Προσβλέπει πιθανή συνεργασία με Οικολόγους για τις Προεδρικές ο Δημητριάδης

Ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το περίγραμμα των θέσεων του Υποψηφίου Προέδρου, Αχιλλέα Δημητριάδη, που αφορούν στο περιβάλλον, στην διαφθορά, στην κοινωνική πολιτική, στην υγεία, στην οικονομία και στο Κυπριακό, έγινε σε πρόσφατη συνάντηση του ιδίου με αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Αχιλλέας Δημητριάδης αναφέρει ότι στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Κινήματος, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, με αντιπροσωπεία των μελών της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος,  Κυριάκο Τσιμίλλη Αντιπροέδρο Α’, Γιώργο Περδίκη, Αντώνη Κουππαρή και Νίκο Μιχαλιά. 

Ο κ. Δημητριάδης ανέφερε ότι προσβλέπει στη συνέχιση του μεταξύ τους διαλόγου για πιθανή συνεργασία στη βάση των προγραμματικών θέσεων του.

Πηγή: KΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
Το ΕΛΑΜ καταγγέλλει το Ηνωμένο Βασίλειο για έκδοση βίζας στο ψευδοκράτος
Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου-Πρώτα συνάντηση διαπραγματευτών
Ο «προεκλογικός» των κατεχομένων, το ρίνγκ Τατάρ-Ερχιουμάν και τα τουρκογενή πλήγματα
Ο Οδυσσέας ως αναδυόμενη αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι στις αδυναμίες του συστήματος
Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη για την ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν βγαίνει δημόσια η ΕΕ»
«Πρωτόκολλο» για νέο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία υπογράφηκε στην Άγκυρα
«Ατυχείς και διχαστικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις συμβούλου Ερντογάν για Ουστέλ ο Τατάρ
Εισηγείται η Τουρκία να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία ο Σερντάρ Ντενκτάς