Αναλύτρια λόγου «σκιαγραφεί» το προφίλ της μητέρας στην Πάτρα-«Υπάρχουν πάρα πολλά»

Τη συμπεριφορά των γονιών των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα σκιαγραφεί η αναλύτρια λόγου, Ευγενία Σαρρή, η οποία όπως αναφέρει, η μητέρα «δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση, εάν έχει σχέση με τον θάνατο των κοριτσιών της».

«Υπάρχουν πάρα πολλά απροσδόκητα στοιχεία στη συνέντευξη των γονιών, κυρίως της μητέρας. Δόθηκε για να δώσουν απαντήσεις, όμως πουθενά δεν αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ότι δηλαδή είχαν σχέση με τον θάνατο των παιδιών τους» είπε χαρακτηριστικά στον Alpha.

«Ο δημοσιογράφος ρωτάει ευθέως και η μητέρα αποφεύγει να απαντήσει. Δεν απαντάει, αλλά αναφέρεται στον εαυτό της» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Παρόλα αυτά, πρόσθεσε ότι δεν έχει ολοκληρώσει την ανάλυση ολόκληρης της πρώτης συνέντευξης -την οποία θεωρεί και πιο σημαντική-, αλλά ένα μέρος, από το οποίο φέρεται να προκύπτει ο παραπάνω προβληματισμός, σύμφωνα με την ίδια.

Πηγή: in.gr 

Δειτε Επισης

Τι οδήγησε στη σύλληψη της Μουρτζούκου-Οι 80 καταθέσεις και ο ασφυκτικός θάνατος των βρεφών
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ
Η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση σε αυτή την περίπτωση... Η προστασία του θεσμού το μεγαλύτερο διακύβευμα