Παραμένει στο ψυγείο η Κύπρος-Πέφτει στους δύο βαθμούς η θερμοκρασία

Ψυχρή αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι την Τρίτη. Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν ελαφρές βροχές κυρίως στα νότια, ενώ στα ορεινά και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές πιθανό να πέσει ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά αρχικά στα βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους -1 στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα επικρατεί παγετός.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 βαθμούς στα παράλια και στους -5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ημιορεινά και τοπικά στα πεδινά, αναμένεται παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν ελαφρές βροχές, ενώ στα ορεινά πιθανό να πέσει ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, παραμένοντας αρκετά πιο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται σταδιακά αισθητή άνοδος.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 55 εκατοστά.

Δειτε Επισης

Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»
Υποχωρεί ο καύσωνας, αυξάνεται η υγρασία-Βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες από βδομάδας