Παρατράγουδα λόγω Safepass σε ποδοσφαιρικό αγώνα-Τραυματίστηκε steward

Υπόθεση οχλαγωγίας, παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο, επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη, και παρακώλυση ομαλής διεξαγωγής του αγώνα διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.    

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως το Σάββατο ήταν ορισμένος στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” στην Πάφο, αγώνας για το πρωτάθλημα 2ης κατηγορίας μεταξύ Ακρίτα Χλώρακας και Ομόνοιας. Σε κάποια στιγμή, οπαδοί της Ομόνοιας αρνούνταν να παρουσιάσουν το safe pass με αποτέλεσμα να τους απαγορευτεί η  είσοδος, ενώ αρκετοί φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν στην  είσοδο του γηπέδου, οι οποίοι άρχισαν να διαμαρτύρονται και να οχλαγωγούν, πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου την ώρα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου προσπάθησαν να τους απομακρύνουν, άλλοι οπαδοί που βρίσκονταν εντός της κερκίδας φέρονται να επιτέθηκαν στους επιτηρητές, απασφάλισαν και άνοιξαν την είσοδο με αποτέλεσμα να εισέλθουν στον χώρο γύρω στους 30 οπαδοί χωρίς κανένα έλεγχο. 

Επίσης κτυπήθηκε ένας επιτηρητής που έχει υποστεί πραγματική σωματική βλάβη.

Ο κ. Νικολάου πρόσθεσε πως ένεκα αυτών των γεγονότων καθυστέρησε το παιχνίδι να ξεκινήσει γύρω στα 15 λεπτά.

Επεσήμανε τέλος πως για την υπόθεση έχει  εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον 46χρονου ο οποίος καταζητείται και πως οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Βγαίνουν μπροστά Δημητριάδης και Μιχαηλίδης-Απαντούν στα περί γνώσης για την εγκύκλιο του 2017
Αυτό είναι το πόρισμα της Ερευνητικής για τους ΤΑΚΑΤΑ
Η 15η Ιουλίου 1974 στη Λεμεσό, μια μέρα βαμμένη στο αίμα-«Σαν σακιά ζωντανοί και νεκροί, άνοιξαν λάκκους σε κοιμητήριο»
Αυτά τα αντίποινα ετοιμάζει η ΕΕ στους δασμούς του Τραμπ-Φόροι σε αυτοκίνητα, τρόφιμα, ποιοι θα επηρεαστούν
«Θα μπορούσαν να αποφευχθούν πραξικόπημα και εισβολή, ΗΠΑ και Ην. Βασίλειο όφειλαν να πράξουν περισσότερα»
Αυτές είναι οι αυστηρές ποινές για τη χρήση λάστιχου-«Ο καθένας μας πρέπει πλέον να αλλάξει κουλτούρα»
Καταδικάζουν το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο τα κόμματα
Στάχτη όχημα 40χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατοικία οικείου του προσώπου
Ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Στιούαρτ-«Η βαθιά δυσπιστία εμπόδιο για συμφωνία»
Χειροπέδες σε 33χρονο που έβαλε φωτιά στο γκαράζ κατοικίας 58χρονης