Παράξενη δήλωση Φλιν-«Ο Πούτιν ανέτρεψε τα σχέδια που ετοιμάζει το βαθύ κράτος των ΗΠΑ»

Ο Μάικλ Φλιν, ο οποίος για πολλούς στις ΗΠΑ εκφράζει μεγάλο μέρους του στρατιωτικού κατεστημένου της χώρας, προκαλεί «τριγμούς» στην Ουάσιγκτον με όσα ανέφερε για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, στρατηγός εν αποστρατεία, ανέφερε πως η απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν έβαλε «φρένο» στα σχέδια της επιβολής Νέας Τάξης Πραγμάτων από ισχυρούς επιχειρηματίες και πολιτικούς της χώρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

«Η κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία ανέτρεψε τα σχέδια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, του επικεφαλής του WEF Κλάους Σβαμπ, του Μπιλ Γκέιτς και άλλων που έχουν αναφορικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ετοιμάζουν», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλα όσα βλέπουμε στην Ευρώπη σήμερα είναι η ανατροπή μιας ισορροπίας στα σχέδια για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως την θέλουν αυτοί: Όπως την θέλουν άτομα σαν τον Δρ. Χαράρε, τον Κλάους Σβαμπ, τον Μπιλ Γκέιτς» πρόσθεσε.

Ο Μάικλ Φλιν είπε ακόμα πως «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για ανθρώπους πολύ ευφυείς, έχουν πολλά μέσα στη διάθεσή τους και έχουν μια αποκρυσταλλωμένη στρατηγική ιδέα για το πώς θέλουν ο κόσμος να εξελιχθεί. Και ο Θεός και η ψυχή δεν είναι μέρος αυτού του σχεδίου».

Πηγή: in.gr

 

 

Δειτε Επισης

Επιβεβαιώνει ότι χτυπήθηκε η πυρηνική εγκατάσταση της Νατάνζ το Ιράν
Εγκεφαλικά νεκρά τα δύο παιδιά που έπεσαν στον Άραχθο-Δωρίζουν τα όργανα του ενός ανήλικου
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτές είναι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν-Οι τεράστιες μονάδες, τι επιχειρούν να κάνουν
Εντοπίστηκε το ένα μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους στην Ινδία-Αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας
Ανάλυση BBC: Τι πυροδότησε την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και γιατί αποφάσισε να χτυπήσει τώρα
Γιατί η επιχείρηση κατά του Ιράν ονομάστηκε «Rising Lion»
Το σχέδιο της Μοσάντ που οδήγησε το Ισραήλ στην επίθεση στο Ιράν
Εκτροπή 32 αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου-Ακυρώθηκαν 15 πτήσεις
Το επιτυχημένο χτύπημα του Ισραήλ, η επικείμενη στάση του Ιράν και οι άμεσες επιπτώσεις για την Κύπρο
H Ioρδανία αναχαίτισε drones και πυραύλους στον εναέριό της χώρο