ΒΙΝΤΕΟ: Χτύπησαν ξανά οι Anonymous-Καλούν τους Ρώσους να ξεσηκωθούν κατά Πούτιν

Με μήνυμά τους οι ομάδα των χάκερ, Anonymous καλούν τον ρωσικό λαό να ξεσηκωθεί και να απομακρύνει τον Βλαντιμίρ Πούτιν από την εξουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Μεταξύ άλλων στο μήνυμα αναφέρουν:

«Είστε παγιδευμένοι πίσω από την προπαγάνδα, με την κυβέρνησή σας να προσπαθεί να σας εμποδίσει να συμμετάσχετε στη διεθνή συζήτηση, από φόβο για το τι μπορεί να μάθετε.

Το καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν διενεργεί εγκλήματα πολέμου με την πρόσφατη εισβολή του στην Ουκρανία, η οποία έχει προκαλέσει τεράστια προσφυγική κρίση και αμέτρητους θανάτους.

Είναι μια τρομερή κατάσταση στην οποία σας υποβάλλουν, αλλά η μόνη σας επιλογή για να αποτρέψετε την επικείμενη οικονομική κατάρρευση και τον πιθανό παγκόσμιο πόλεμο είναι να λάβετε μέτρα για να αντισταθείτε στον πόλεμο και στο καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Πούτιν θυσίασε τον ρωσικό πληθυσμό. Σε αυτό το σημείο, ο πιο ειρηνικός τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να τελειώσει αυτή η σύγκρουση θα ήταν να ξεσηκωθεί ο λαός της Ρωσίας ενάντια στον Πούτιν και να τον απομακρύνει από την εξουσία».

Πηγή: cnn.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ελεύθερος αφέθηκε μετά από 3 μήνες σε κέντρο κράτησης μεταναστών ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής του Κολούμπια
LIVE: Πάγος από τον Τραμπ στους μεσολαβητές, «το Ιράν δεν θέλει να μιλήσει μαζί τους»-Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ
Middle East Eye: Οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει την Τουρκία για την επικείμενη ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Πίδακες λάβας ύψους ως και 300 μέτρα εκτόξευσε το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη
Οι Ευρωπαίοι πιέζουν το Ιράν να αποδεχθεί τον μηδενικό εμπλουτισμό σε ουράνιο-Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Γενεύης
Πούτιν: «Ανησυχώ για έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βαλλιστικός πύραυλος κτυπά παιδικό σταθμό στο Ισραήλ
ΟΗΕ: Το Ισραήλ περιμένει από τους Ευρωπαίους «σθεναρή θέση» απέναντι στο Ιράν
Αυτή είναι η πρόταση τεσσάρων σημείων από τους Ευρωπαίους προς το Ιράν για αποκλιμάκωση με το Ισραήλ