Τσάι και συμπάθεια στην Κωνσταντινούπολη-Ο διάλογος Μητσοτάκη και Ερντογάν
14:34 - 13 Μαρτίου 2022

Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μετέδωσε η ΕΡΤ, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος παρέθεσε γεύμα στην προεδρική κατοικία Βαχντετίν στον Έλληνα πρωθυπουργό, με τους δύο ηγέτες να έχουν μία ολιγόλεπτη συνάντηση μπροστά στις κάμερες. Η συνάντηση των δύο ηγετών διήρκησε πάνω από μία ώρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεκίνησε το γεύμα Μητσοτάκη με Ερντογάν-«Ρεαλιστικές ελπίδες» για το αποτέλεσμα
«Με όλα αυτά που συμβαίνουν έχουμε πολλά να συζητήσουμε για την περιοχή μας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Ταγίπ Ερντογάν να απαντά ότι θα τα συζητήσουμε όλα.
Οι δύο ηγέτες, που επέλεξαν να πάνε στο γεύμα χωρίς γραβάτα σχολίασαν επίσης με χαλαρή διάθεση την ενδυματολογική τους επιλογή, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να αναφέρει ότι «η χαλαρή ενδυμασία αρκετές φορές προσφέρεται για πιο σοβαρές συζητήσεις»
Το γεύμα αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις 15:00, όπου και θα υπάρξουν οι πρώτες πληροφορίες για το τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις εξελίξεις στην Ευρώπη να βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα.
Πηγή: in.gr / Πρωτο Θεμα
