Έκανε βόλτες με κλεμμένη μοτοσικλέτα και τον τσάκωσε η Αστυνομία-Χειροπέδες σε 23χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 23 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή μοτοσικλέτας, παράνομη κατοχή περιουσίας και παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.15 χθες το απόγευμα, πολίτες εντόπισαν δύο μοτοσικλέτες χωρίς πινακίδες εγγραφής, να κινούνται ύποπτα σε περιοχή της Λεμεσού και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Με την άφιξη της Αστυνομίας, ο ένας οδηγός τράπηκε σε φυγή ενώ ο δεύτερος συνελήφθη για εξακρίβωση στοιχείων αφού δεν είχε οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητά του.

Ο ύποπτος ηλικίας 23 ετών και οι δύο μοτοσικλέτες μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι η μια μοτοσικλέτα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαία στις 6/3/2022, ενώ συνεχίζονται οι εξετάσεις για να εντοπιστεί και ο ιδιοκτήτης της δεύτερης.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 23χρονου, ένα χρυσό ρολόι και τρία πλήρη φυσίγγια, ενώ εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση, έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον δεύτερου υπόπτου, ο οποίος καταζητείται.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Καταγγελίες πολιτών για μη αντικατάσταση ελαττωματικών αερόσακων-Ζητά ενημέρωση από εταιρείες το ΤΟΜ
Σε ένα μήνα δύο ατυχήματα στις θαλασσινές σπηλιές-Οι προειδοποιήσεις, τα ελλιπή μέτρα και οι ασταμάτητες βουτιές
«Η Κυπριακή Δημοκρατία παρέλαβε ένα αρτιμελή νέο και παρέδωσε νεκρό»-Στη Βουλή η υπόθεση Θανάση
Άρχισε η κάθοδος των εκδρομέων από τα παραθαλάσσια-Πυκνή τροχαία κίνηση στη Ριζοελιά
ΒΙΝΤΕΟ: Μικρό πλοίο πλησίασε το φλεγόμενο σκάφος και κατέσβησε την πυρκαγιά
ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας-Ρυμουλκήθηκε στη θάλασσα, σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικίες δύο 22χρονων, εντόπισε μικροποσότητες ναρκωτικών
Καταζητείται 35χρονος για κλεπταποδοχή και κλοπή στο Παραλίμνι-Συνελήφθη 31χρονος (pic)
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως γραφείο εταιρίας-Δεν κινδύνευσαν άλλα διαμερίσματα
Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου για τρομοκρατία-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα