Χαμός στα κατεχόμενα για τα καύσιμα πριν το... ράλι αυξήσεων

Ουρές σχηματίστηκαν χθες βράδυ σε πρατήρια βενζίνης στα κατεχόμενα, μετά τις πληροφορίες ότι θα αυξηθεί και πάλι η τιμή των καυσίμων.

Σύμφωνα με την Κίπρις, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αύξηση θα φτάσει τις 4 ΤΛ το λίτρο. Πολλοί οδηγοί πήραν τ’ αυτοκίνητά τους να γεμίσουν το ντεπόζιτο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές.

Είχε προηγηθεί η είδηση πως το «υπουργικό συμβούλιο» συζήτηση αύξηση 3,93 ΤΛ το λίτρο για τη βενζίνη 95 οκτανίων και 6,32 ΤΛ για Euro Diesel. Αυτή φέρεται να ήταν η πρόταση της «επιτροπής καυσίμων» που μελετά τις τιμές μία φορά την εβδομάδα  και προβαίνει σε εισηγήσεις.

Δειτε Επισης

Έκκληση κοινοτάρχη Αρμίνου προς την Κυβέρνηση για παροχή πυροσβεστικού οχήματος
Διάφοροι φορείς με το δικό τους τρόπο συνεισφέρουν στο δράμα των πληγέντων από την φονική πυρκαγιά
Παροχή στοχευμένης στήριξης σε πληγέντες από πυρκαγιές από το Υφ. Πρόνοιας
Καθαίρεσε άλλους δύο κληρικούς της Μητρόπολης Ταμασού το Συνοδικό Δικαστήριο-Υπέπεσαν σε παραπτώματα
Κατοχύρωση επαγγέλματος ζητούν οι μεταφορείς Skip-Καταγγέλλουν κλείσιμο μονάδας ανακύκλωσης για απόβλητα (pics)
Συγκινητική εικόνα με τη διάσωση ηλικιωμένου που περικυκλώθηκε από τις φλόγες-«Ο παππούς που έγινε παππούς μας…»
Παράνομο σκουπιδότοπο ανάμεσα σε τρεις κοινότητες καταγγέλλουν οι Οικολόγοι-«Εστία ανάφλεξης πυρκαγιάς»
Βασικά προληπτικά μέτρα μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές συστήνει ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών
Καταγράφηκαν ζημιές σε 15 κοινότητες-Ξεπέρασαν τις 200 οι κατοικίες, πάνω από 100 οχήματα
Αποκαρδιωτική η κατάσταση στα φράγματα, μειώθηκαν τα αποθέματα νερού-Μόλις στο 17,4% η πληρότητα