Το Διοικητικό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή για τον διαγωνισμό για λεωφορεία στην επαρχία Πάφου

Το Διοικητικό Δικαστήριο στις 8 Μαρτίου 2022, επικύρωσε την απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για επαναπροκήρυξη του Διαγωνισμού για την παροχή Υπηρεσιών Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών με Λεωφορεία για την κάλυψη της Γεωγραφικής Περιοχής Πάφου, «Σύμβαση Παραχώρησης D».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, που μεταδίδει το ΓΤΠ, το Δικαστήριο, υιοθετώντας τις προδικαστικές ενστάσεις που ήγειρε η Νομική Υπηρεσία και απέρριψε την προσφυγή ως εκπρόθεσμη και απαράδεκτη λόγω έλλειψης εννόμου συμφέροντος.

 Την υπόθεση εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας χειρίστηκε η Δικηγόρος της Δημοκρατίας Α’ Δήμητρα Καλλή,  .

Δειτε Επισης

Διασώθηκε σκυλάκι από την φωτιά στο διαμέρισμα στη Λακατάμια-Απουσίαζαν οι ένοικοι
Θλίψη στην Αστυνομία-Έσβησε η αστυφύλακας Μέμνια Γεωργίου
Ξεκινά και επίσημα η αποστολή Ολγκίν-Αναμένεται επίσημη ενημέρωση για την κάθοδο στην Κύπρο
Έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο 4χρονου στην Ελλάδα-«Έπεσε από ύψος 25 μέτρων στο ποτάμι»
Συγκλονισμός στη Νέα Σμύρνη από τη δολοφονία του γιου από τον πατέρα-Ο καβγάς που προηγήθηκε
Φεύγει ξανά η καλοκαιρία-Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες
Λεωφορείο που μετέφερε 70 βουδιστές προσκυνητές συνετρίβη σε χαράδρα στη Σρι Λάνκα-Τουλάχιστον 21 νεκροί
Το Ισραήλ επιτέθηκε σε λιμάνι της Υεμένης-Διαψεύδουν οι Χούθι
Σοβαρές και ενθαρρυντικές χαρακτηρίζουν τις συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης ΗΠΑ και Ιράν
Εγγράφουν buggies στην κατηγορία τρακτέρ και τα ενοικιάζουν-Εκπέμπουν SOS οι επαγγελματίες