Τούρκος ποδοσφαιριστής λάτρης του ISIS αρνήθηκε να φορέσει μπλούζα με το «Όχι στον πόλεμο»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κίνηση του Αϊκούτ Ντεμίρ να μην φορέσει μπλούζα με αντιπολεμικό μήνυμα για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Το περιστατικό συνέβη στο παιχνίδι της 2ης κατηγορίας ανάμεσα στην Ερζερούμ και την Ανκαραγκουτσού.

Η μπλούζα έγραφε "Σταματήστε τον πόλεμο" και ο 33χρονος αγνόησε τους πάντες και δεν την φόρεσε.

Αργότερα δικαιλόγησε αυτή του την ενέργεια: «Χιλιάδες άνθρωποι σκοτώνονται καθημερινά στη Μέση Ανατολή και δεν βλέπω τις ίδιες αντιδράσεις. Ασφαλώς και θλίβομαι για όσα γίνονται στην Ουκρανία και μοιράζομαι τον πόνο των αθώων ανθρώπων. Όμως δεν πρέπει να αντιδρούμε έτσι μόνο για όσα γίνονται στην Ευρώπη. Δεν θέλω να φοράω μια τέτοια φανέλα, γιατί δεν έγινε κάτι αντίστοιχο για άλλες χώρες».

Ο γάμος με το λάβαρο του ISIS

Το 2017 είχε προκαλέσει πάλι συζητήσεις με τον γάμο του. Τότε έπαιζε στην Οσμανλίσπορ και παντρεύτηκε τηρώντας μια από τις πλέον κληροπυρηνικές ισλαμικές παραδόσεις χωρίς να είναι παρούσα η νύφη!

Ο ποδοσφαιριστής είχε εισέλθει στην αίθουσα της τελετής υπό τους ήχους πολεμικών εμβατηρίων και εκτός από την σημαία της Τουρκίας υπήρχε μαύρο λάβαρο που είναι σύμβολο του Ισλαμικού Κράτους και φέρει επάνω του την γνωστή αραβική επιγραφή «ένας είναι ο Θεός και προφήτης του ο Μωάμεθ».

Δειτε Επισης

Stephanis Black Friday – Ξεκίνησε και έγινε χαμός!
Τα TOP 10 Black Friday Deals από το LEROY MERLIN
Τα Top 10 Black Friday Deals από το Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis
Stephanis Black Friday–Καμπάνια με τον Ρίκκο Μάππουρο!
Τα TOP 10 Black Friday Deals από την μπουτίκ SOHO AM PM
Τα TOP 10 BLACK FRIDAY DEALS ΑΠΟ ΤΟ HOMEMATE
TOP 10 BLACK FRIDAY DEALS ΑΠΟ ΤΗΝ HANDY SPA