BINTEO: Ανταποκριτής του CNN πέρασε δίπλα από χειροβομβίδα την ώρα που έδινε live ρεπορτάζ

Τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι πολεμικοί ανταποκριτές, αποτυπώνει βίντεο με πρωταγωνιστή τον απεσταλμένο του CNN στην Ουκρανία.

Ο έμπειρος ανταποκριτής του CNN, Μάθιου Τσανς, λίγο έλειψε να πατήσει μια χειροβομβίδα, την ώρα που μετέδιδε ζωντανά τα αποτελέσματα μιας σφοδρής μάχης που έγινε έξω από το Κίεβο τη Δευτέρα (28/2). Τα όσα κατέγραψε ο φακός από τι συνέβη στο συγκεκριμένο σημείο της ουκρανικής πρωτεύουσας, είναι συγκλονιστικά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, υπάρχουν παντού συντρίμμια, γεγονός που δείχνει τη σφοδρότητα των συγκρούσεων. Έτσι, ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει τη χειροβομβίδα, που λίγο έλειψε να την πατήσει, περνώντας εκατοστά από δίπλα της.

«Δεν την είδα, οπότε ας απομακρυνθούμε από εκεί», είπε με ψυχραιμία, την ώρα που ο εικονολήπτης εστίαζε με την κάμερά του στο μικρό πολεμικό υλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο ίδιος κατέγραψε τις πρώτες εκρήξεις στο Κίεβο

Ο 51χρονος Τσανς, που έχει καλύψει τις συγκρούσεις στη Λιβύη, τη Μέση Ανατολή και το Αφγανιστάν, σίγουρα έχει βιώσει στην καριέρα του πολλά αντίστοιχα περιστατικά. Έτσι, δικαιολογείται η ψυχραιμία του. Ωστόσο, για όσους βλέπουν το βίντεο, δημιουργείται ένα «μούδιασμα».

Ο Τσανς έχει ήδη γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές δημοσιογράφους του πολέμου στην Ουκρανία. Υπενθυμίζεται ότι, ήταν ένας από αυτούς που κατέγραψε με το ρεπορτάζ του τις πρώτες εκρήξεις στο Κίεβο, με τον ίδιο να φορά αμέσως το γιλέκο και το κράνος του.

«Μόλις άκουσα ένα μεγάλο "μπαμ" ακριβώς εδώ πίσω μου. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο», ακούστηκε να λέει ο Τσανς, στη ζωντανή μετάδοση από την ουκρανική πρωτεύουσα, προσθέτοντας στη συνέχεια πως ακολούθησαν 7-8 εκρήξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Συνεδριάζει εκ νέου το Υπουργικό Συμβούλιο στο Ισραήλ-«Κλειδώνει τους στόχους που θα πλήξει στο Ιράν»
Απαγόρευσε τη μεταφορά βομβητών και ασυρμάτων με πτήσεις το Ιράν μετά τις επιθέσεις
«Δεν υποκύπτω σε εκβιασμούς»-Η απάντηση Μελόνι για το χακάρισμα του τραπεζικού της λογαριασμού
Φρίκη στις ΗΠΑ... Νεαρή κατηγορείται ότι τεμάχισε και μαγείρεψε τη μητέρα της
Ένας νεκρός από αναγκαστική προσγείωση Antonov σε δάσος στη Γιακουτία της Σιβηρίας
Το Ιράν απορρίπτει τα περί σύνδεσής του με την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023
ΒΙΝΤΕΟ: Πυροβολισμοί κοντά στο πανεπιστήμιο του Τενεσί-Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες
Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας Άλεξ Σάλμοντ
Η θλιβερή περίπτωση του νεότερου ανθρώπου που διαγνώστηκε με τη νόσο Αλτσχάιμερ
Το μυστικό που κάνει την Σιγκαπούρη παράδεισο μακροζωίας