Μάχη για μια θέση στην εξάδα-Με το ένα πόδι στο δεύτερο γκρουπ η Ομόνοια

Θέση στην πρώτη εξάδα κλείδωσε η ΑΕΚ, μετά τον Άρη και πλέον ΑΠΟΕΛ, Πάφος, Ανόρθωση και Ομόνοια διεκδικούν τις υπόλοιπες θέσεις. 

Οι Λαρνακείς πλέον βρίσκονται στο -6 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και διατηρούν τις πιθανότητες του για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λάρνακας έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία στην εξάδα, καθώς έχει 35 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 30 βαθμούς και του απομένουν ακόμη τέσσερα ματς, η Πάφος βρίσκεται στο πέμπτο σκαλοπάτι με 29 βαθμούς και της απομένουν τρία παιχνίδια, ενώ η έκτη με 28 βαθμούς Ανόρθωση, έχει να δώσει τέσσερα ματς.

Συνεπώς, η Ομόνοια καλείται να κάνει το απόλυτο στα  δύο παιχνίδια που της απομένουν, ωστόσο αυτό είναι πολύ πιθανό να μην αποδειχθεί αρκετό, καθώς πλέον η μπάλα δεν είναι στα δικά της πόδια.

Η βαθμολογία 

1. Απόλλων 41 

2. Άρης 25 

3. ΑΕΚ 35 

4. ΑΠΟΕΛ 30 

5. Πάφος 29 

6. Ανόρθωση 28 

7. Ομόνοια 28 

8. ΑΕΛ 21 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανέτρεψε τα δεδομένα το Εφετείο-Δικαίωση για την ΑΕΚ