Γκαγκστερική ενέδρα θανάτου με αυτόματα σε βαρόνο των κατεχομένων-Νεκρός και ο οδηγός του

Την πληροφορία ότι γνωστός Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας δέχθηκε ένοπλη επίθεση στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο της Κερύνειας, μεταδίδουν τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Ο Τ/κ επιχειρηματίας Χαλίλ Φάλγιαλι δέχθηκε ένοπλη επίθεση στο όχημα του, το οποίο οδηγούσε ο προσωπικός οδηγός του.

Τα τ/κ μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για ένοπλη επίθεση με την χρήση αυτόματων όπλων.

Η τ/κ ιστοσελίδα «Χαμπέρ Κίπρις» μεταδίδει την πληροφορία ότι ο οδηγός του Φάλγιαλι έχασε την ζωή του, όπως επίσης και ο οδηγός του.

Η τ/κ ιστοσελίδα, το βράδυ της Τρίτης, αρχικά μετέδωσε ότι ο Φάλγιαλι μεταφέρθηκε σε «νοσοκομείο» όντας «βαριά τραυματισμένος». Λίγη ώρα μετά, η τ/κ ιστοσελίδα μετέδωσε ότι ο Φάλγιαλι έχασε την ζωή του παρά την προσπάθεια των ιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή.

Ο Φάλγιαλι την στιγμή της επίθεσης κατευθυνόταν προς την οικία του. Το όχημα του ακολουθούσε ένα δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο μετέβαιναν συγγενείς του. Αυτά τα άτομα δεν τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Το όνομα του επιχειρηματία Φάλγιαλι ήρθε το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο της τ/κ και τουρκικής επικαιρότητας στα πλαίσια των αποκαλύψεων του γνωστού Τούρκου ανθρώπου της νύχτας, Σεντάτ Πεκέρ. Επίσης, ο Φάλγιαλι «τέθηκε υπό κράτηση», πριν από λίγο καιρό, στα στα κατεχόμενα.

Ο τουρκοκύπριος δημοσιογράφος, Erk Acarer, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τους ανθρώπους που επιτέθηκαν στον Φάλγιαλι, αναφέροντας ότι η Αστυνομία τις κατέχει από συστήματα ασφαλείας. 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Ακυβέρνητο σκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες προσέκρουσε σε βράχια-Στήθηκε επιχείρηση από το ΚΣΕΔ
Παριστάνουν τους λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και κλέβουν λεφτά από πολίτες
Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Στροβόλου στην κατεύθυνση προς Λακατάμια
Ελεύθεροι οι «εμπρηστές» που έστειλαν μήνυμα σε αδέλφια αστυνομικούς-Βασίστηκαν σε πληροφορίες χωρίς να προβούν σε εξετάσεις
Ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, οι συστάσεις προς οδηγούς
Έκαψε 1,5 εκτάριο γης η φωτιά στην Κορφή-Απεσιά
Έφοδος Αστυνομίας σε οικία 59χρονου-Εντόπισε 448 κουτιά με αδασμολόγητα τσιγάρα και 47,000 τουρκικές λίρες
Όχημα προσέκρουσε σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Άφησε ελεύθερο ανήλικο που κρατείτο για εμπρησμό το Εφετείο-«Δεν περιλαμβάνεται κίνδυνος φυγοδικίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό-Στη μάχη και δύο πτητικά μέσα