Βrownies με τυρί

Δεν τα χορταίνεις! Συνταγή από: Αννίτα Μανέντζου

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. ζάχαρη
  • 60 γρ. κακάο
  • 250 γρ. βούτυρο ανάλατο, σε κομμάτια
  • 280 γρ. αλεύρι φαρίνα
  • 6 αυγά
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 400 γρ. τυρί κρέμα
  • 3 τυράκια kiri
  • 2 φακελάκια βανίλιας

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  •  πυρίμαχο σκεύος (35 εκ. Χ 25 εκ.)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1

Βάλτε στον κάδο 60 γρ. κακάο και 250 γρ. βούτυρο και ρυθμίστε 4 λεπτά/70°C/ταχύτητα 2.

Βήμα 2

Προσθέστε 400 γρ. ζάχαρη, 4 αυγά, 280 γρ. αλεύρι, 1 πρέζα αλάτι και αναμείξτε 1 λεπτό/ταχύτητα 4.

Βήμα 3

Με τη βοήθεια της σπάτουλας καθαρίστε τα τοιχώματα του κάδου και ρυθμίστε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 4.

Βήμα 4

Αδειάστε το μείγμα σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος, απλώστε ομοιόμορφα το μείγμα και αφήστε στην άκρη.

Βήμα 5

Σε καθαρό και στεγνό κάδο προσθέστε 100 γρ. ζάχαρη και ρυθμίστε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 9.

Βήμα 6

Προσθέστε τα 400 γρ. τυρί, 2 αυγά, 3 τυράκια, 2 φακελάκια βανίλιας και ρυθμίστε 15 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 4.

Βήμα 7

Μεταφέρετε το γλάσο πάνω στο μείγμα σοκολάτας και με ένα πιρούνι κάντε κυκλικές κινήσεις.

Βήμα 8

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς, για περίπου 40-50 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει καλά και κόψτε σε μικρά κομμάτια προτού σερβίρετε

Δειτε Επισης

Τoύρτα Serano
Μουχαμάρα – Ντιπ με πιπεριές και ρεβίθια
Κοτόπουλο Sous-Vide με σάλτσα ντομάτας
Παστίτσιο με μανιτάρια και λιαστές ντομάτες
Xούμους με παντζάρι
Μάφινς μήλου
Ψωμάκια με ενεργό άνθρακα
Χουρμαδόπιτα με γλάσο μαύρης σοκολάτας
Ψωμί με σίκαλη
Ταχίνι με παντζάρι