Στο κελί 28χρονος που μετέφερε στο αυτοκίνητο του παράνομα πρόσωπα από τα κατεχόμενα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα 28χρονο, σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, αφού τον έκρινε ένοχο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων Τρίτων χωρών να εισέλθουν παράνομα στη Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος εντοπίστηκε στις 10 Νοεμβρίου να μεταφέρει με αυτοκίνητο, στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας, αριθμό προσώπων που εισήλθαν παράνομα στη Δημοκρατία.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος, ανέκοψαν για έλεγχο μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, στην περιοχή Πύλας και Ορόκλινης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στο όχημα επέβαιναν άλλα πέντε πρόσωπα, υπήκοοι Τρίτων χωρών, τα οποία εισήλθαν παράνομα στη Δημοκρατία.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τσάκωσαν 27χρονο που... κουβαλούσε στο όχημα του πέντε παράνομους από τα κατεχόμενα

Δειτε Επισης

Αντίποινα ψευδοκράτους για σφετεριστές; Κατηγορούν τους πέντε Ε/κ για κατασκοπία, τους συνδέουν με κατασκευαστικές εταιρείας
Δημοσιεύει βίντεο το ΔΡΑΣΙΣ από την παρέμβαση ΜΜΑδίτη για μη κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους-Αντίδραση από ΕΛΑΜ
Προφυλάκισαν τους πέντε Ε/κ που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα-Τι τους καταλογίζει το ψευδοκράτος
Τρία πρόσωπα μπούκαρα σε οικία στη Λευκωσία και επιτέθηκαν σε 33χρονο με μαχαίρι
Συνέλαβε πέντε Ελληνοκύπριους το ψευδοκράτους, τους καταλογίζουν «κατασκοπία»-Πρόσφυγες που επισκέφτηκαν το Τρίκωμο
Ανάγκη για νομοθετικές ρυθμίσεις ανέδειξε το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Εισηγήσεις Ερευνητικής σε τρεις πυλώνες
Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»
Προσπάθησε να φύγει από την Κύπρο με 170 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα-Συνελήφθη 37χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός σπέρνει τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου