Έσβησε ο 32χρονος Γιώργος από το τροχαίο στη Λεμεσό-Μοιραία πρόσκρουση

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 32χρονος Γιώργος Ακριτίδης, ομογενής από την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό-Οδηγός προσέκρουσε βίαια σε δέντρο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 21:00, όταν ο άτυχος 32χρονος οδηγούσε το όχημά του με κατεύθυνση τη Λεμεσό και σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε σημείο όπου υπήρχε στροφή, ακολούθησε ευθεία πορεία με αποτέλεσμα να προσκρούσει βίαια σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε.

Αμέσως, στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 32χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στη σκηνή του θανατηφόρου δυστυχήματος, έσπευσαν εξάλλου και μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε πως «δυο σημαντικοί παράγοντες φαίνεται να συνέβαλαν στο νέο θανατηφόρο τροχαίο, αφού το όχημα φαίνεται από τις προκαταρκτικές εξετάσεις πως κινείτο με υψηλή ταχύτητα, ενώ ο 32χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, καθώς το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε έξω από το αυτοκίνητο». 

Όπως τόνισε ο κ. Καφάς, το ενδεχόμενο υψηλής ταχύτητας και η μη χρήση ζώνης, αναμένεται να επιβεβαιωθούν από τις εξετάσεις που θα διενεργηθούν με το πρώτο φως της ημέρας και από την αναπαράσταση του δυστυχήματος που θα γίνει μετέπειτα. Σημείωσε μάλιστα πως «παρά το γεγονός ότι το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, η ζώνη ασφαλείας μπορούσε να του σώσει τη ζωή».

Σε παρατήρηση ότι στο σημείο έχουν εντοπιστεί ίχνη πέδησης, ο Αιμίλιος Καφάς είπε πως ο οδηγός φαίνεται να επιχείρησε να επαναφέρει στην πορεία το όχημα «όμως δεν τα κατάφερε, πιστεύω εξαιτίας της ταχύτητας που φαίνεται ότι ήταν αυξημένη».

Τα ακριβή αίτια θανάτου του Γιώργου Ακριτίδη, θα διαφανούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Hθοποιός στην Τουρκία αγόρασε το σχολείο που πήγε μικρός και το διέλυσε για να εκδικηθεί τους καθηγητές
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στη Νάξο
Ερντογάν για το πάγωμα των εμπορικών σχέσεων με Ισραήλ-«Ξέρουμε πως η Δύση θα μας επιτεθεί»
Ένοχος 44χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε την 24χρονη σύντροφό του λίγες ημέρες αφότου γέννησε
BINTEO: Η πρόσκρουση της θαλαμηγού στις Σπέτσες στην προβλήτα από τους δυνατούς ανέμους
BINTEO: Η στιγμή της εκτόξευσης του διαστημοπλοίου Chang’e-6 στην αθέατη πλευρά του φεγγαριού
Στο Κάιρο ο επικεφαλής της CIA, εντείνονται οι πιέσεις για εκεχειρία στη Γάζα
Νέος σάλος με την πιθανή αντιπρόεδρο του Τραμπ-Δηλώνει πως έχει συναντήσει τον… Κιμ Γιονγκ Ουν
Μάχη για τη συνέχιση των ταυρομαχιών στην Ισπανία-Η κυβέρνηση τάσσεται κατά και η αντιπολίτευση αντιδρά
Πτώση στους εργαζόμενους στον Τύπο και συναφή επαγγέλματα στην Κύπρο-Tα στοιχεία της Eurostat