Μια… πρόσκληση η αιτία πίσω από τα μαχαιρώματα-Δύο συλλήψεις, οκτάχρονος ο ένας τραυματίας

Για ασήμαντη αιτία σημειώθηκαν οι συμπλοκές και τα μαχαιρώματα, σε πάρτι στη Λεμεσό, που είχαν απολογισμό τρεις τραυματίες, ευτυχώς ελαφρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συμπλοκή και μαχαιρώματα σε πάρτι στη Λεμεσό-Δυο ανήλικοι τραυματίες (pics)

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, πρόσωπα από τη Συρία πραγματοποίησαν πάρτι σε οικία στα Πολεμίδια και σε κάποια στιγμή, πρόσωπο από τη Συρία που δεν ήταν καλεσμένο, μετέβη στο χώρο. 

Ο Σύριος, ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν τον κάλεσαν και υπήρξε λογομαχία με άλλα πρόσωπα. Τότε, το συγκεκριμένο πρόσωπο αποχώρησε από το σημείο και λίγο αργότερα επέστρεψε με τη συνοδεία φίλων και συγγενικών του προσώπων, τα οποία ήταν εξοπλισμένα με ξύλα, σκεπάρνι και μαχαίρι.

Τότε, άρχισε η συμπλοκή και τα μαχαιρώματα, από τα οποία τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα, ηλικίας 33, 15 και 8 χρόνων, τα οποία επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος φέρει τραύμα αριστερής νεφρικής χώρας, ο 15χρονος τραύμα στο δεξιό βραχίονα και ο οκτάχρονος τραύμα στην αριστερή παλάμη. Όλα τα τραύματα φέρονται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Ο 33χρονος παρέμεινε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία, ενώ οι δύο ανήλικοι πήραν εξιτήριο.  

 

Στη σκηνή που σημειώθηκαν οι συμπλοκές, μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις, ενώ προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 35 και 20 ετών και αναζητούν άλλους τέσσερις.

Σημειώνεται ότι διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των δυο προσώπων, 35 και 20 χρόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επαναπατρίστηκαν πέραν των 1.500 Ισραηλινών με σκάφος από την Κύπρο
Διερευνάται και δεύτερη υπόθεση βομβιστικής επίθεσης εναντίον των ανηλίκων στη Λεμεσό
Πρόσταγμα Στεφάνου για πολιτική αντεπίθεση της Αριστεράς-«Είμαστε κόμμα ανανεωμένο, μαχητικό και ισχυρό»
ΒΙΝΤΕΟ: Φιλοπαλαιστίνιοι ακτιβιστές προκάλεσαν ζημιές σε πολεμικά αεροπλάνα με προορισμό το Ακρωτήρι
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών θα απευθυνθεί στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ
Απολογείται η Toyota για τα λανθασμένα sms λόγω ΤAKATA-«Η βάση δεδομένων παραχωρήθηκε από το ΤΟΜ»
Πεζεσκιάν: Μόνος τρόπος να τερματιστεί ο πόλεμος είναι να σταματήσουμε άνευ όρων την επιθετικότητα του Ισραήλ
Τι θα συμβεί αν οι ΗΠΑ βομβαρδίσουν το Ιράν-Εμπειρογνώμονες προειδοποιούν για τα πιθανά σενάρια
Κατήγγειλε πολιτική δίωξη και σκευωρία μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία ο Οδυσσέας, θα ζητήσει προστασία από ΕΔΑΔ
Καταζητεί δύο πρόσωπα για κλοπή στο Παραλίμνι η Αστυνομία (pics)