Επέστρεφε από πάρτι ο άτυχος Γιώργος-Δύο μοιραία λάθη του στοίχησαν τη ζωή

Από πάρτι με φίλους του, επέστρεφε ο 32χρονος Γιώργος Ακριτίδης, που έχασε τη ζωή του, το βράδυ του Σαββάτου, στην άσφαλτο, έπειτα από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσβησε ο 32χρονος Γιώργος από το τροχαίο στη Λεμεσό-Μοιραία πρόσκρουση

Ο άτυχος 32χρονος, είχε μεταβεί προηγουμένως σε στο πάρτι, που διεξαγόταν σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού και λίγο πριν της 21:00 πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το χώρο.

Στην επιστροφή, στο δρόμο Λεμεσού Πλατρών, ο χάρος του έστησε καρτέρι, όταν σε μια στροφή κινήθηκε ευθεία, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε δέντρο που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου.

Μπορεί ο άτυχος Γιώργος να επιχείρησε, όπως φαίνεται από τα ίχνη πέδησης που άφησε στο οδόστρωμα, να επαναφέρει το όχημά του στο δρόμο, ωστόσο, δεν κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Η πρόσκρουσή του στο δέντρο, ήταν τόσο βίαιη, που το όχημά του μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, με τον ίδιο να εκσφενδονίζεται από τη θέση του οδηγού και να εντοπίζεται εκτός του αυτοκινήτου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος 32χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του, θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Πάντως, μoιραία, όπως φαίνεται, για τη ζωή του 32χρονου ήταν η μη χρήση ζώνης ασφαλείας, αλλά και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει με το όχημά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Διερευνάται και δεύτερη υπόθεση βομβιστικής επίθεσης εναντίον των ανηλίκων στη Λεμεσό
Απολογείται η Toyota για τα λανθασμένα sms λόγω ΤAKATA-«Η βάση δεδομένων παραχωρήθηκε από το ΤΟΜ»
Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός πίσω από τη φωτιά σε όχημα σε πολυκατοικία στη Λεμεσό (pics)
Κατήγγειλε πολιτική δίωξη και σκευωρία μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία ο Οδυσσέας, θα ζητήσει προστασία από ΕΔΑΔ
Καταζητεί δύο πρόσωπα για κλοπή στο Παραλίμνι η Αστυνομία (pics)
Η νεκροτομή θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός
Μη παραδοχή απάντησαν Τάττης και Καραχάν-Στις 22 Οκτωβρίου η συνέχεια
Ανακρίθηκαν ως ύποπτοι νυν Ανώτερη Λειτουργός Φυλακών και Αξιωματικός, λέει η Αστυνομία-Τους ενέπλεξε κατάδικος, είπε πως τους είδε να μεταφέρουν έγγραφα
Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε ανοικτό χώρο στην Αγία Νάπα
Σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική 90χρονη που παρασύρθηκε από όχημα ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει