Ξενοδοχείο προσέφερε χιλιάδες ευρώ στο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Το Aphrodite Hills Resort παρέδωσε και φέτος την εισφορά του στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα ‘Ονειρο Μια Ευχή». Η εισφορά έγινε κάτω από την ομπρέλα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Resort, «For the Love of Life Foundation».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το ποσό των €24,182, ήταν αποτέλεσμα των χριστουγεννιάτικων φιλανθρωπικών 3ημέρων που διοργανώθηκαν τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, σε στενή συνεργασία με την εταιρεία Comarine Coop Travel με τη πρωτοβουλία της Διευθύντριας Τουριστικού της εταιρείας, Έλενα Χατζηαντωνίου αλλά και της Atlantica. 

Όπως αναφέρεται ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» Γιώργος Πενηνταέξ και η Μάρω Χ”Χριστοφή, 25 χρόνια μετά τη δημιουργία του Συνδέσμου και της εξαίρετης ομάδας των εθελοντών που τον αποτελούν, συνεχίζουν ακάθεκτοι να δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς, αγάπης και προσφοράς. 

Ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»  Γιώργος Πενηνταέξ ανέφερε πως «πάντοτε στη γωνιά του δρόμου, υπάρχει κάποιος που έχει περισσότερη ανάγκη από εσένα και όταν δίνεις, στην ουσία είναι σαν να δίνεις στον εαυτό σου» ενώ συμπλήρωσε «αν ο καθένας μας δώσει εκείνο που του αναλογεί, αυτός ο κόσμος θα γίνει καλύτερος και ομορφότερος». Είναι είπε  θεόσταλτο το δώρο της προσφοράς και είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, συμπλήρωσε.

Εξάλλου ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Aphrodite Hills Resort, Γιώργος Μισιρλής ευχαρίστησε το Σύνδεσμο για τον αξιοθαύμαστο αγώνα και την κοινωφελή δραστηριότητα του αλλά κυρίως για την ευκαιρία που δίνεται στην ομάδα του Resort να προσφέρει για την ενίσχυση του έργου του Συνδέσμου. Μακάρι να μην υπήρχε η ανάγκη για τέτοιες δράσεις, ενώ η ίδια ευχή επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο από όλους: «Για  ένα κόσμο χωρίς καρκίνο », κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αξιοποίηση συνεργειών για ανταγωνιστικό αμπελοοινικό τομέα ζήτησε η υπουργός Γεωργίας
Επιστολή Δημάρχου ανατολικής Πάφου σε υπουργό Μεταφορών για έργο κυματοθραυστών
Έχουν δικαίωμα στην εργασία άτομα με ψυχικές διαταραχές-Στιγματισμένα και στην Κύπρο
Παραμένει ταμπού η κατάθλιψη στην Κύπρο-Οι τρόποι αντιμετώπισης και η αύξηση των περιστατικών
Ζητά από ΥΠΑΝ να μετακινήσει το κέντρο για παραβατικούς μαθητές εκτός Παγκύπριου η ΟΕΛΜΕΚ
Βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι Άλασσας-Διαμαρτυρήθηκαν για την ακύρωση εκλογής Σάββα (pics)
Συννεφιασμένος ο καιρός-Στους 32 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ψάχνουν λύσεις για τη λειψυδρία-Αφαλατώσεις και ανακύκλωση νερού ανάμεσα στα μέτρα για τους αγρότες
Η νομοθεσία υπάρχει για τη χρήση σκούτερ, αλλά υπολείπονται οι υποδομές-«Έλλειψη ολοκληρωμένης πολιτικής»
«Έλεγα στην καρδιά μου ‘μην με προδώσεις’… Ζούσαμε πράγματα απίστευτα, δεν τα χωρούσε ο νους»