Τον ανέκοψαν για έλεγχο, πήρε τα ναρκωτικά και άρχισε να τρέχει-Χειροπέδες σε 26χρονο
12:55 - 06 Φεβρουαρίου 2022

Στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικών μαρτυριών και πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα, σε δρόμο της Λευκωσίας, πρόσωπο ηλικίας 26 ετών.
Ο 26χρονος προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας αλλά ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ και στο σημείο που έγινε κατορθωτή η ανακοπή του, εντοπίστηκε μια διαφανής συσκευασία, κλειστή αεροστεγώς, εντός της οποίας υπήρχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους ενός κιλού και 213 γραμμαρίων περίπου.
Αυτός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στα οχήματα και την οικία του όπου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για να τύχουν περαιτέρω επιστημονικών εξετάσεων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Άφαντοι οι δραπέτες της Πάφου-Επεκτείνονται οι έρευνες σε άλλες πόλεις
- Όχημα παρέσυρε τέσσερις 16χρονες στη Λακατάμια-Κρίσιμα η μια, σοβαρά δεύτερη
- Μια… πρόσκληση η αιτία πίσω από τα μαχαιρώματα-Δύο συλλήψεις, οκτάχρονος ο ένας τραυματίας