Έγιναν μόδα οι αποδράσεις από την Αστυνομία-Δραπέτευσαν άλλοι δύο

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά, καθότι άλλοι δύο κρατούμενοι δραπέτευσαν μέσα από τα χέρια της Αστυνομίας, το βράδυ της Παρασκευής, στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι κρατούνταν στα κρατητήρια του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κατάφεραν το πρωί να ξεφύγουν του ελέγχου από τα μέλη της δύναμης και να δραπετεύσουν.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η ηγεσία της Αστυνομίας διέταξε έρευνα, ενώ μελετώνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διέλαθαν της προσοχής των αστυνομικών και απέδρασαν οι δύο κρατούμενοι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κρατούμενοι το τελευταίο διάστημα ξεφεύγουν από τα χέρια της Αστυνομίας, καθότι το τελευταίο εξάμηνο, έχουν καταγραφεί συνολικά πέντε αποδράσεις.

Οι προηγούμενες αποδράσεις σημειώθηκαν στους Αστυνομικούς σταθμούς Πάφου, Λεμεσού, Ομορφίτας, με τους δύο εξ αυτών να συλλαμβάνονται και τον τρίτο να συνεχίζει να παραμένει άφαντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από την οικία του στον Στρόβολο ο 84χρονος Ηλίας Χρίστου (pic)
Υπό κράτηση οι δύο για την απόπειρα φόνου στην Πάφο
Με μία μαχαιριά σκότωσε τον γιο του ο 71χρονος-«Πάλευε να τον σώσει από τα ναρκωτικά»
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου
Περιμένει τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη για διαπραγματεύσεις με Ουκρανία ο Ερντογάν-«Παράθυρο ευκαιρίας για ειρήνη»
Ερντογάν σε Μακρόν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας
Ένας από τους τελευταίους εν ζωή κρατούμενους του Αλκατράζ θυμάται όσα έζησε-Δεν θέλει να ξανανοίξει
Προανήγγειλε διεύρυνση του επιδόματος τέκνου ο Πρόεδρος-«Τρίτη δέσμη μέτρων για δημογραφικό αρχές του 2026»
Ένα μήνα μετά κλείνει το θλιβερό κεφάλαιο του συγκροτήματος στην Ορόκλινη-Αποχωρούν οι τελευταίοι διαμένοντες
Κωμικοτραγικές καταστάσεις σε Δικαστήριο-Ανακριτής μετέφερε κρατούμενο στην αίθουσα ελλείψει αστυνομικού