Απάντησαν προφορικά πως δεν ξέρουν τον Γιαννάκη, τώρα... το περιμένουν και γραπτώς

Νεότερα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση Γιαννάκη Γιαννάκη, που αφορούν την γνησιότητα του πτυχίου που κατείχε από Πανεπιστήμιο της Αμερικής, με τις Αρχές να ενημερώνονται από το εν λόγω Πανεπιστήμιο, ότι ο πρώην Επίτροπος Προεδρίας, δεν φοίτησε ποτέ στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η άλυτη εξίσωση, η γυναίκα του Καίσαρα και το... 2+2=8

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, το Πανεπιστήμιο «San Diego State University», απάντησε προφορικά στην Αστυνομία ότι το εν λόγω πρόσωπο είναι άγνωστο τους και με βάση τα στοιχεία που κατέχουν, δεν ήταν φοιτητής τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Αρχές, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αναμένουν την γραπτή απάντηση του Πανεπιστημίου, ώστε να τοποθετηθεί το τελευταίο κομμάτι του παζλ της υπόθεσης και ο φάκελος να οδηγηθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για οδηγίες.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί πριν από δέκα μήνες, ωστόσο παρατηρήθηκε καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών, την οποία οι Αρχές ρίχνουν στο Πανεπιστήμιο της Αμερικής, που άργησε να τους απαντήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οκτώ μήνες μετά... Τα ίδια Γιαννάκη μου, τα ίδια Γιαννή μου

Υπενθυμίζεται πως τον Γιαννάκη Γιαννάκη «έκαψε» ο Γενικός Ελεγκτής, ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομία τον πρώην Επίτροπο, πως δεν κατέχει πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, παραθέτοντας μάλιστα το αυθεντικό απολυτήριο, συγκρίνοντάς το με το πλαστό, με τη διαφορά στους βαθμούς να είναι οφθαλμοφανής. Μάλιστα, ο γενικός βαθμός του απολυτηρίου είναι τροποποιημένος με το χέρι, αριθμητικά και ολογράφως και δεν συνάδει με τον πραγματικό γενικό βαθμό.

Για παράδειγμα στα μαθήματα των Νέων Ελληνικών, Φυσική και Αγγλικά, ενώ ολογράφως οι βαθμοί που αναγράφονται είναι «Thirteen» και αριθμητικά οι αριθμοί από 13 έχουν αλλοιωθεί και έγιναν 19 και στα τρία μαθήματα. Επίσης στα μαθηματικά το 10 έγινε 17 και στα γαλλικά το 11 έγινε 19. Από τους δώδεκα βαθμούς φαίνεται να αλλοιώθηκαν οι οκτώ.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έρευνα κατά Γιαννάκη για πλαστό απολυτήριο και πτυχίο-Αριθμός 19, ολογράφως thirteen (pic)

Δειτε Επισης

Middle East Eye: Οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει την Τουρκία για την επικείμενη ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Πίδακες λάβας ύψους ως και 300 μέτρα εκτόξευσε το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη
Τον αμανέ τους για διώξεις σφετεριστών συνεχίζουν οι τούρκοι-«Θα υπάρξει απάντηση αν συνεχιστούν»
Οι Ευρωπαίοι πιέζουν το Ιράν να αποδεχθεί τον μηδενικό εμπλουτισμό σε ουράνιο-Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Γενεύης
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Για περιφερειακές εξελίξεις συνομίλησαν Ρούμπιο-Κόμπος
Πούτιν: «Ανησυχώ για έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο»
Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βαλλιστικός πύραυλος κτυπά παιδικό σταθμό στο Ισραήλ
Συστάσεις Γερμανικού ΥΠΕΞ προς τουρίστες στην Κύπρο-Ζητά αυξημένη προσοχή και συνετή συμπεριφορά