Προμήθευαν ναρκωτικά σε ελεύθερες περιοχές-Στο κελί έξι πρόσωπα στα κατεχόμενα

Υπό 7ημερη κράτηση τέθηκαν έξι ύποπτοι για υποθέσεις ναρκωτικών από συνολικά 10 συλλήψεις που έγιναν στα κατεχόμενα, στο πλαίσιο επιχείρησης με την ονομασία «Οδόφραγμα» και σχετιζόταν με προμήθεια ναρκωτικών από τις ελεύθερες περιοχές.

 Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι οι συλλήψεις έγιναν χθες το απόγευμα από μέλη της «υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών και λαθρεμπορίου» της «αστυνομίας»  σε Λευκωσία και Κερύνεια. Για τους 4 από τους 10 συλληφθέντες δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία και το «δικαστήριο» τους άφησε ελεύθερους.

Ο «αστυνομικός ανακριτής» ανέφερε στο «δικαστήριο» ότι οι κατηγορίες αφορούν παράνομη εισαγωγή, κατοχή και εμπορία ινδικής κάνναβης και κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο στις 31 Ιανουαρίου στις 19.30 ο 22χρονος Ammar Al Haj Alı, πολίτης της «νότιας Κύπρου» - όπως ανέφερε – μετέβηκε στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, όπου τον περίμεναν με αυτοκίνητο οι Izzat Mohammad Izzat Albarmawi και Mohammad Samı Mustafa Alguzo. Στο τ/κ σημείο ελέγχου, ανέφερε, οι «αστυνομικοί» τους ακινητοποίησαν. Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε ένα γραμμάριο κοκαΐνης και 170 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Δύο γραμμάρια ινδικής κάνναβης βρέθηκαν και στο όχημα των άλλων προσώπων. Στο διαμέρισμα όπου έμεναν στην Κερύνεια τα δυο πρόσωπα βρέθηκε επιπλέον ποσότητα ναρκωτικών, όπως επίσης ζυγαριά ακριβείας και υπολείμματα χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον «αστυνομικό» ο Izzat Mohammad Izzat Albarmawi στις 22 Ιανουαρίου αγόρασε δύο ποσότητες ινδικής κάνναβης από άτομο από την «νότια Κύπρο» - όπως είπε – 56 και 28 γραμμαρίων και τις πούλησε σε δύο άτομα τους Johmanı και Naım Al Tarıfı.

Ανέφερε δε ότι στις 26 Ιανουαρίου έγινε άλλη μια πώληση ποσότητας ναρκωτικών εξ ού και η σύλληψη συνολικά 10 ατόμων όλο αυτό το διάστημα. Οι έρευνες, είπε, συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στις 23 Μάϊου το πρώτο τετ α τετ ενώπιον Δικαστηρίου για Γενικό και Βοηθό Εισαγγελέα vs Ελεγκτή
Έριξαν μπάλες με ναρκωτικά και κινητά εντός των Κεντρικών Φυλακών- Εντοπίστηκαν από δεσμοφύλακες
Αναστάτωση σε σχολεία ανά το Παγκύπριο-Απειλητικά email για βόμβες
Καταχωρείται η ένσταση Γενικού Ελεγκτή στο αίτημα για παύση του-Πολυσέλιδη έκθεση των δικηγόρων
Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά στα κλειστά γήπεδα Απόλλωνα και ΑΕΛ
Αναστάτωση σε σχολεία της Λεμεσού-Στάλθηκαν απειλητικά email
Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο
Νεαρός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο
Χειροπέδες σε 46χρονη για κλοπή των εισπράξεων από αρτοποιείο
Πυρκαγιές σε ισόγειο οικίας και διαμέρισμα στη Λάρνακα έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική