Φήμες πώς ο Πούτιν κρύβεται σε καταφύγιο-Πώς απαντά το Κρεμλίνο

Όργιο φημών για το που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ή και ώρες ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες να διαρρέουν πληροφορίες ότι ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου δεν βρίσκεται στη Μόσχα, αλλά κάποιου αλλού.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο Πούτιν δεν βρίσκεται πλέον στη ρωσική πρωτεύουσα αλλά ότι κρύβεται πιθανότατα σε κάποιο καταφύγιο, έφτασαν ήδη στα «αυτιά» του γερμανικού Τύπου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Bild», o Ρώσος πρόεδρος φέρεται να κρύβεται σε μυστικό καταφύγιο στα Ουράλια Όρη και από εκεί συντονίζει τις πολεμικές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το επίμαχο δημοσίευμα επικαλείται τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, μία πληροφορία που δεν διαψεύδεται αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται από το Κρεμλίνο.

Η τελευταία φωτογραφία του Πούτιν που δημοσιεύτηκε από το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Sputnik», τον δείχνει στη Μόσχα.

Ο Ρώσος πρόεδρος απεικονίζεται έχοντας δίπλα του τον Σεργκέι Σοϊγκού, υπουργό Άμυνας της Ρωσίας και τον Βαλέρι Γκερασίμοφ, αρχηγό του επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Άγνωστη, όμως, παραμένει η ημερομηνία της φωτογραφίας.

Επιπλέον, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει απαγορεύσει σε πολλούς ολιγάρχες να εγκαταλείψουν τη χώρα και λέγεται ότι έχει κατασχέσει τα ιδιωτικά τους τζετ.

«Ο Πούτιν βρίσκεται στο Κρεμλίνο, ασχολείται με την οικονομία»

Την ίδια ώρα, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος εργάζεται σήμερα επί της οικονομικής απαντήσεως που πρέπει να δοθεί στις βαριές δυτικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί κατά της Ρωσίας μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

«Ο πρόεδρος βρίσκεται στο Κρεμλίνο, ασχολείται με την οικονομία», δήλωσε ο εκπρόσωπός του Ντμίτρι Πεσκόφ κατά την καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Οι κυρώσεις είναι βαριές, δημιουργούν προβλήματα (...), αλλά η Ρωσία έχει όλο το αναγκαίο δυναμικό για να αντισταθμίσει τις ζημίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΣΙΣΗ:

Δειτε Επισης

Έλιωσαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 51,6 βαθμούς Κελσίου
Ισραηλινοί έποικοι εξαπέλυσαν επιθέσεις σε χωριά της Δυτικής Όχθης
Πόσα λεφτά συνεισφέρουν κάθε χρόνο στις ΗΠΑ οι ξένοι φοιτητές που θέλει να αποκλείσει ο Τραμπ
Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στην Αυστραλία-Αναφορές για θύματα (vids&pics)
Στους δρόμους σήμερα οι Παφίτες για να διαμαρτυρηθούν για τον Τυχικό
Παράνομοι μετανάστες φτάνουν στη Βρετανία κρυμμένοι σε… σκάφη πολυτελείας
Θαμμένα στα ερείπια τα δύο από τα εννέα παιδιά της παιδιάτρου που σκοτώθηκαν στη Γάζα (pics)
Μάχη σώμα με σώμα στη Βαρσοβία-Συγκεντρώσεις πριν τον εκλογικό γύρο που κρίνει την Πολωνία
Ξάφρισαν οικίες, έκλεψαν και... κινητό και τους πρόδωσε το GPS-Χειροπέδες σε τρεις
ΒΙΝΤΕΟ: Νύχτα τρόμου στην Ουκρανία-Νέα μαζική ρωσική επίθεση, δεκάδες νεκροί