Έριξε βόμβα η «Equipe» για το μέλλον του Μπαπέ

Αλλαγή δεδομένων με Μπαπέ, τι αναφέρει η «Equipe»!

Δημοσίευμα «βόμβα» από την «Equipe» που όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της, ο Κιλιάν Μπαπέ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε την πόρτα για ανανέωση με την Παρί, προκειμένου να μην αποχωρήσει ως ελεύθερος για την Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι. Η γαλλική εφημερίδα βασίζει αυτό το ενδεχόμενο στις πρόσφατες δηλώσεις του Μπαπέ.

Μετά το παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν, ο 23χρονος Γάλλος διεθνής φορ έφτασε τα 156 τέρματα με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που είχε ακριβώς τον ίδιο αριθμό μαζί του και πλέον κυνηγάει τον «200αρη» Καβάνι. Στόχος του δεν είναι άλλος από το να ξεπεράσει τον Ουρουγουανό στράικερ και να γράψει ξεχωριστή ιστορία με την γαλλική ομάδα.

 «Θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ του Καβάνι, αλλά θα δούμε τι θα γίνει...», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μπαπέ. Η «Equipe» διαβεβαιώνει ότι η πρόκληση να γίνει πρώτος σκόρερ της Παρί μπορεί να κάνει τον νεαρό αστέρα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Παρισιού.

Από την άλλη, η Ρεάλ παραμένει ψύχραιμη και εξακολουθεί να πιστεύει ότι από τη νέα χρονιά, ο Κιλιάν Μπαπέ θα αγωνίζεται με τα χρώματά της στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Όπως αναφέρει πάντως το ισπανικό δημοσίευμα, καθοριστικό ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League, στη Μαδρίτη.

Δειτε Επισης

Συγκλονισμός στη Νέα Σμύρνη από τη δολοφονία του γιου από τον πατέρα-Ο καβγάς που προηγήθηκε
Φεύγει ξανά η καλοκαιρία-Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες
Λεωφορείο που μετέφερε 70 βουδιστές προσκυνητές συνετρίβη σε χαράδρα στη Σρι Λάνκα-Τουλάχιστον 21 νεκροί
Το Ισραήλ επιτέθηκε σε λιμάνι της Υεμένης-Διαψεύδουν οι Χούθι
Σοβαρές και ενθαρρυντικές χαρακτηρίζουν τις συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης ΗΠΑ και Ιράν
Εγγράφουν buggies στην κατηγορία τρακτέρ και τα ενοικιάζουν-Εκπέμπουν SOS οι επαγγελματίες
Περιμένει τις βελτιώσεις στο λογισμικό του ΓεΣΥ ο ΟΑΥ-Αγανακτισμένοι με τα προβλήματα πάροχοι και ασθενείς
Στα όρια τους οι κάτοικοι Πεντακώμου που ζητούν αντισταθμιστικά για τον ΟΕΔΑ-«Έφτασε ο κόμπος στο χτένι».
Βάζουν πλώρη για αυστηροποίηση του Νόμου για επαιτεία-Εμπορία προσώπων η συμμετοχή παιδιών
Καθυστέρηση στον νέο δρόμο Δερύνειας-Σωτήρας λόγω υπεδάφους-Παραδίδεται μετά το καλοκαίρι