Χτυπούν αεροδρόμια οι Ρώσοι-Πανικός στους δρόμους, δραματικές ώρες

Προστασία στα καταφύγια και σε Μετρό αναζητούν άμαχοι στην Ουκρανία, την ώρα που ρωσικές δυνάμεις «χτυπούν» τα αεροδρόμια της χώρας.

Στο μεταξύ έκρήξεις σημειώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας όπως Κίεβο, Χάρκοβο, Οδησσό και Μαριούπολη, όπου φοβισμένοι πολίτες όλων των ηλικιών εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και  τρέχουν στα διάφορα καταφύγια για να προφυλαχθούν.

 Μάλιστα πολλοί άμαχοι καταφεύγουν μέχρι και στο Μετρό για να νιώσουν προστατευμένοι.

 Παρόλο που ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι  κάλεσε τους Ουκρανούς πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους, σε πολλές πόλεις της χώρας επικρατεί πανικός και στο Κίεβο οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι είναι μποτιλιαρισμένοι από οχήματα που εγκαταλείπουν την πόλη.

Την ίδια ώρα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν Ουκρανούς πολίτες να σπεύδουν να δηλώσουν εθελοντές για να βοηθήσουν τη χώρα τους.

  

   

Δειτε Επισης

Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Νew York Times: Eνδείξεις προετοιμασίας επιθέσεων σε αμερικανικές βάσεις σε Ιράκ ή Συρία
Σε κλίμα αντιπαράθεσης η συνεδρία ΣΑ-«Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος της αβύσσου, οι ΗΠΑ έκαναν το βήμα μπροστά»
Η πρώτη δήλωση Χαμενεΐ μετά τις αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν-«Η τιμωρία συνεχίζεται»
Τραμπ: Αν το σημερινό καθεστώς στο Ιράν είναι ανίκανο, γιατί να μην υπάρξει αλλαγή
Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό-Σκηνές χάους, επιρρίπτεται στον ISIS η ευθύνη
LIVE: Η Τεχεράνη απειλεί πως θα βάλει στο στόχαστρο αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στη Μέση Ανατολή
Επανέρχεται ο Τραμπ για την επίθεση σε Ιράν-«Τους πήραμε τη βόμβα μέσα από τα χέρια»
Αυτές είναι οι σημαντικότερες βάσεις των ΗΠΑ που θα μπορούσαν να βρεθούν στο στόχαστρο του Ιράν
Τουλάχιστον 20 νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό